02. 07. 2018 - 13:07
Aca Lukas se oglasio nakon trijumfa Hrvatske i izazvao...
907
Shares
Aca Lukas se oglasio nakon trijumfa Hrvatske i izazvao podijeljene reakcije: Je li folker sada baš pretjerao?!

STAO I UZ MAMIĆA

Aca Lukas se oglasio nakon trijumfa Hrvatske i izazvao podijeljene reakcije: Je li folker sada baš pretjerao?!

Sport.ba
02. 07. 2018 - 13:07
0
Shares

Hrvatska je u četvrtfinalu, savladana je neugodna Danska nakon penala. Sada slijedi Rusija, domaćin Mundijala. I u tom duelu su Vatreni favoriti, a onda je sve moguće. Pa i finale, čini se. 

Među mnogima koji su oduševljeni igrama Hrvatske na Svjetskom prvenstvu je i Aca Lukas, jedan od najpopularnijih srpskih pjevača. Dan nakon dramatičnog prolaska Hrvatske protiv Danske, Lukas je na Instagramu poslao poruku podrške Hrvatskoj. 

Osim igrača među kojima ima i prijatelje, sjetio se i Zdravka Mamića, osuđenog na šest i pol godina zatvora jer je oštetio Dinamo na transferima Lovrena i Modrića. Lukas očito smatra da Mamić nije kriv.

"Najiskrenije čestitke, prije svega mojim prijateljima i drugima na plasmanu među osam najboljih reprezentacija svijeta, sjajnim momcima i nogometašima. Bravo za reprezentaciju Hrvatske! Navijam za vas!"

modric"Možda se neko složi, a neko ne s ovim, ali reći ću: Ne proganjajte onoga ko je jedan od najzaslužnijih što ste možda i najbolji na svijetu! Mamiću - nagrada, a ne kazna."

"Znam da se ovdje mnogima ovo neće svidjeti, ali ja tako osjećam. Znam sigurno da će mi moj prijatelj Jedvaj ili Modrić ili bilo ko od ovih momaka uvijek biti bliži od svih Ronalda i Messija i ostalih. Momci, samo naprijed!"

(Sport.ba)

Učitaj još novosti