01. 07. 2018 - 17:26
IPAK JE MOGUĆE: Liverpool ponovo u pregovorima za Fekira!
907
Shares
IPAK JE MOGUĆE: Liverpool ponovo u pregovorima za Fekira!

LYON I LIVERPOOL IPAK OPET PREGOVARAJU

IPAK JE MOGUĆE: Liverpool ponovo u pregovorima za Fekira!

Sport.ba
01. 07. 2018 - 17:26
0
Shares

Liverpool ne odustaje od Nabila Fekira, javljaju otočki mediji.

Podjetimo, Redsi su bili jako blizu potpisa sjajnog francuskog reprezentativca, a onda je posao propao u zadnji trenutak. Navodno su u Liverpoolu pokušali sniziti cijenu zbog određenih problema sa Fekirovim koljenom, koji su uočeni na ljekarskim pregledima. To je uvrijedilo čelnike Lyona, koji su poručili kako više ne žele pregovarati sa Liverpoolom, te kako će Fekir ostati u Lyonu ili još gore za Liverpool - potpisati za mrskog rivala, Manchester United.

Ipak, čini se kako je tim riječima predsjednik Lyona, Jean Michel Aulas, samo tvrdio pazar, u Manchesteru vjerovatno nisu ni zainteresovani za Fekirove usluge. To je bio samo lukavi potez kontraverznog biznismena kako bi svom igraču dodatno digao cijenu i isprovocirao Liverpool ne samo da plate prethodno dogovorenu cifru, nego čak i više.

Redsi ne odustaju, čini se kako će uraditi sve da Fekira dovedu na Anfield, ali je sasvim izvjesno da će se kajati zbog neslavnog pokušaja da u zadnji trenutak spuste cijenu pojačanju, to se jednostavno ne radi.

Transfer se tada procjenjivao na 60.000.000 eura, a sada bismo mogli očekivati i nešto veću sumu, s obzirom na 'ljutnju' čelnika Lyona. Možda Fekir i eksplodira u nokaut fazi Mundijala, što bi dodatno naštetilo finansijama Liverpoola. Doduše, do sada nije dobivao previše šanse.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti