23. 06. 2018 - 15:24
SENZACIJA IZ ŠPANIJE: Stigla nestvarna ponuda za Modrića,...
907
Shares
SENZACIJA IZ ŠPANIJE: Stigla nestvarna ponuda za Modrića, Perez ovo ne može odbiti!

ŽELI GA BAYERN

SENZACIJA IZ ŠPANIJE: Stigla nestvarna ponuda za Modrića, Perez ovo ne može odbiti!

Sport.ba
23. 06. 2018 - 15:24
0
Shares

Luka Modrić je blistao u dresu Reala, a s odličnim partijama nastavio je i na Mundijalu u Rusiji. Glavni je igrač Vatrenih, dao je već dva pogotka, naročito je lijep bio onaj protiv Argentine koji je i dotukao Messija i družinu. 

Već neko vrijeme se nagađa o tome da bi Luka uskoro mogao napustiti Madrid. Zagazio je u 33. godinu, nije više toliko ni mlad, a kao interesantni su spominjani United, Tottenham i pomalo stidljivo Arsenal. Međutim, sada su Španci plasirali pravu bombu.

Naime, Don Balon tvrdi da je Florentino Perez dobio senzacionalnu ponudu za sjajnog Hrvata i to iz Munchena. Hasan Salihamidžić je odlučan ispuniti želju Niki Kovaču, a to je svakako dolazak sjajnog veznjaka Reala.

"Bayern vodi bivši hrvatski selektor Niko Kovač, koji može uvjeriti Luku da napusti Real", tvrde Španci pa dodaju: "Istina je da Luka nije zatvorio nijedna vrata. Uskoro će imati 33 godine i nije isključeno da potpiše posljednji veliki ugovor s nekim top klubom iz Evrope. No, nije Bayern jedini koji želi Modrića, interes je pokazao i njegov bivši klub Tottenham."

modricTakođer, blizu odlaska sa "Santiago Bernabeua" je i Lukin saigrač iz repke, Mateo Kovačić. Bivši veznjak Intera je priznao da želi napustiti Madrid zbog male minutaže, a ponuda mu također ne nedostaje.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti