22. 06. 2018 - 09:15
KRAJ JEDNE ERE: Hrvatska u penziju poslala 5 najvećih zvijezda...
907
Shares
KRAJ JEDNE ERE: Hrvatska u penziju poslala 5 najvećih zvijezda Argentine!

BOLAN PORAZ

KRAJ JEDNE ERE: Hrvatska u penziju poslala 5 najvećih zvijezda Argentine!

Sport.ba
22. 06. 2018 - 09:15
0
Shares

Argentina je sinoć doživjela težak poraz od Hrvatske, generalno su bili loši, očekuje se linčovanje Sampaolija i ekipe od strane javnosti u Argentini. Argentinski mediji navode da će aktualno SP biti zadnje veliko natjecanje za Lionela Messija, Angela Di Mariju, Sergia Aguera, Evera Banegu i Lucasa Bigliju.

Messi za dva dana navršava 31 godinu, a za reprezentaciju je u 126 nastupa postigao rekordna 64 gola. Najbolji strijelac u povijesti Argentine prije dvije godine već se bio oprostio od reprezentacije, iznerviran porazima u tri velika finala zaredom. Nakon što u tri godine nije uspio Argentinu dovesti do jednog svjetskog i dva južnoameričkog naslova i to tako da je sva tri puta izgubio utakmicu za titulu, Messi je proglasio odlazak u mirovinu. Na to je uslijedila općenarodna kampanja predvođena argentinskim predsjednikom da se vrati u nacionalnu momčad. Messi se smilovao i poslušao glas naroda. Da nije promijenio odluku, očajna i o njemu preovisna Argentina sigurno ne bi ni došla na ovo SP.

default

Di Maria (30) za Argentinu je sakupio 95 nastupa (sedmi po broju utakmica za reprezentaciju) i 19 golova, ali očekuje se da više ne popravlja te brojke. Kao ni Sergio Aguero, još jedan 30-godišnjak, koji ima 87 nastupa, dok je s 38 golova treći strijelac Argentine u povijesti, ispred kojeg su samo Messi i Batistuta. Ever Banega za sedmicu dana puni 30, za Argentinu je igrao 62 puta i postigao šest golova, dok je Lucas Biglia (32) u 57 nastupa postigao jedan gol. Spomenuta petorka dakle zajedno ima čak 427 nastupa i 128 golova za Argentinu, pa nema sumnje da će ovo biti veliki udarac za Gaucose. Reklo bi se da počinje jedna nova era argentinske reprezentacije, a teško je zamisliti to sve bez njihove glavne zvijezde.

694110956-0

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti