21. 06. 2018 - 09:15
SJAJAN GEST ISCA NA SINOĆNJEM SUSRETU: Zadivio navijače u...
907
Shares
SJAJAN GEST ISCA NA SINOĆNJEM SUSRETU: Zadivio navijače u domovini!

SJAJAN POTEZ

SJAJAN GEST ISCA NA SINOĆNJEM SUSRETU: Zadivio navijače u domovini!

Sport.ba
21. 06. 2018 - 09:15
0
Shares

Španija je sinoć teže nego sto se očekivalo savladala selekciju Irana i tako ovjerila prolazak u knockout fazu takmičenja. Nije pretjerano superiorno izgledala Španija, a kritikovan je bio i sam golman, iako nije imao previše posla. Mnogo je kritika bilo na račun golmana Španije poslije tri gola protiv Portugala, odnosno kiksa kod Ronaldovog šuta.

960-1

Čak je De Gea bio razapet u medijima, a na Hierra su neki novinari vršili pritisak da promijeni golmana, što je van svake pameti, De Gea je jedan od najboljih na svijetu. Imao je punu podršku selektora i saigrača, iako se javnost ponašala, kako je sam tragičar rekao "kao da je ubio nekoga".

Pravi odgovor stigao je na kraju utakmice protiv Irana koju su Španci jedva dobili, ali i napravili veliki korak ka osmini finala. Isco je prišao De Gei i poljubio ga u rukavicu. "Mi smo uz njega, bilo mu je najteže. Sad je bolje, svi znamo da je najbolji na svijetu, a takvi ne vole da griješe", kaže Isco.

screenshot-1

Njegov gest je obišao svijet i oduševio publiku, posebno u domovini Španiji. Španija imam opasan tim, ali morat će popraviti igru ako žele najveće rezultate.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti