20. 06. 2018 - 15:25
JESTE LI JE ZABORAVILI: Gdje je sada zvijezda Mundijala u...
907
Shares
JESTE LI JE ZABORAVILI: Gdje je sada zvijezda Mundijala u Južnoj Africi?

BEZ LARISE U RUSIJI

JESTE LI JE ZABORAVILI: Gdje je sada zvijezda Mundijala u Južnoj Africi?

sport.ba
20. 06. 2018 - 15:25
0
Shares

U toku je novi planetarni šampionat a svi se još uvijek sjećamo onog iz 2010. godine, u kome smo svi navijali da Paragvaj dođe bar do četvrtfinala samo zbog nje. Ne prođe nijedno Svjetsko prvenstvo a da se nje ne prisjetimo. 

 Larisa Riquelme atraktivna Paragvajka koja je zaludila svijet svojim izgledom bila je jedna od zvijezda Mundijala u Južnoj Africi.

Ona je obećala ukoliko  Paragvaj postane šampion svijeta  2010. godine da će se skinuti gola te da će taj gest biti poklon ne samo igračima Paragvaja nego cijeloj naciji. Od toga nijie bilo ništa nažalost Paragvaj je ispao u četvrtfinalu od Španije, ali će zauvijek ostati upamćena slika kako Larisa u dekolteu bordi reprezentativce svoje zemlje dok se u njemu nalazi mobilni telefon.

0pnk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwtjjn01eqv8vothlndzindjmmmmwmdyzndc5mtjhngnkyjbloti4oguuanblz5gtas0c5acbotab

Mundijal u Rusiji proći će bez Larise i Paragvaja, a ona sada živi mnogo mirnijim životom .Tretutno je supruga Jonathana Fabrra sa kojim ima kćerku. Reklo bi se da će nam zauvijek nedostajati dobra stara Larisa Riquelme.. 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti