20. 06. 2018 - 11:23
SAIGRAČI IZ MADRIDA NA 'RATNOJ NOZI': Isco više ne razgovara...
907
Shares
SAIGRAČI IZ MADRIDA NA 'RATNOJ NOZI': Isco više  ne razgovara s Ronaldom!

U PITANJU JE ŠALA

SAIGRAČI IZ MADRIDA NA 'RATNOJ NOZI': Isco više ne razgovara s Ronaldom!

Sport.ba
20. 06. 2018 - 11:23
0
Shares

Nakon fenomenalnog derbija u prvom kolu Mundijala između Španije i Portugala, u kojem je Ronaldo spasio Portugal u poslednjim minutima utakmice i iz slobodnog udarca im donio bod, Ronaldov saigrač iz Real Madrida i jedna od glavnih uzdanica Španije, Isco imao je poruku za svog klupskog druga.

"Neću da govorim sa njim poslije onog dana", u šaljivom tonu rekao je Isco i dodao: "Nema neki procenat slobodnih udaraca, ali su mu prethodna dva gola dala samopouzdanje i vidio je da je blizu hat-tricku".

Španija je u ovoj utakmici osvojila bod, ali ono što je bitnije za njih je što je pokazana dobra igra i reakcija nakon šokantne smjene Juliena Lupeteguia samo dan prije utakmice sa Portugalom i imenovanja njevogog zamjenika Fernanda Hierra na klupi Furije.

"Pokazali smo zrelost da se izborimo s onim što se dogodilo. Shvatili smo da je najvažnije što smo tamo i ono što napravimo. Imali smo lijep izazov na startu i pokazali smo veliko zajedništvo i ovo je pokazatelj kako treba da igramo dalje", zaključio je Isco.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti