20. 06. 2018 - 11:30
SAGA NEYMAR: Brazilac saopštio neočekivanu odluku, Real drhti,...
907
Shares
SAGA NEYMAR: Brazilac saopštio neočekivanu odluku, Real drhti, a šta zapravo želi nezasiti otac?!

U UTRCI I BARCA I REAL

SAGA NEYMAR: Brazilac saopštio neočekivanu odluku, Real drhti, a šta zapravo želi nezasiti otac?!

sport.ba
20. 06. 2018 - 11:30
0
Shares

Brazilski fudbaler je sigurno tema broj jedan u svijetu ovih dana. Prvi je razlog to što je nakon utakmice sa Švicarskom zadobio povredu članka od koje se još uvijek nije oporavio pa je jučerašnji trening napustio ranije što dodatno brine navijače Brazila. Ali prema najavama doktori bi trebalo da ga oporave do utakmice sa Kostarikom.

Druga tema zbog koje je Neymar u centru pažnje je mogući prelazak u Real mada se sada u igru ponovo uključila i Barcelona.

download-69

Naime, zvijezda Brazila je saopštila odluku čelnim ljudima PSG-a da želi da napusti Pariz ovoga ljeta i da želi da se vrati nazad u Španiju. A vijesti koje su došle prethodnih dana iz Španije govore da postoji mogućnost da brzonogi fudbaler pojača Real Madrid, ali ni to nije sve. Stižu vijesti da bi Neymar ponovo mogao u Barcelonu.

Spona koja bi ovog fudbalera mogla vratiti na Camp Nou bi mogao biti Messi koji želi da sa Brazilcem odigra još nekoliko sezona. Ova priča djeluje realno jer Barca je sačuvala novac od eventualnog transfera Griezmana tačnije 100 miliona eura, i ukoliko bi prodala Dembelea i još nekoliko igrača mogla bi da vrati Neymara ponovo u svoje redove.

46306980

Jasno je da je Brazilac bliži Camp Nou i da ne želi da se suočava sa stvarima koje bi ga dočekale ukoliko bi pojačao redove ljutog rivala. Problem u svemu ovome je što navodno Neymarov otac ima dogovor s predsjednikom Reala Florentinom Peresom. Vidjećemo kako će se najveća transfer saga ovog ljeta završiti, kao i hoće li se Brazilac oporaviti do utakmice s Kostarikom koja je veoma bitna za njegovu reprezentaciju.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti