20. 06. 2018 - 09:50
PROCURILA SNIMKA: Argentinci uoči meča godine pišu o...
907
Shares
PROCURILA SNIMKA: Argentinci uoči meča godine pišu o Messijevim problemima u privatnom životu, oglasila se i majka!

BURNO PRED IZUZETNO BITAN DUEL

PROCURILA SNIMKA: Argentinci uoči meča godine pišu o Messijevim problemima u privatnom životu, oglasila se i majka!

Sport.ba
20. 06. 2018 - 09:50
0
Shares

Na prvom timskom treningu od razočaravajućeg remija od 1:1 protiv Islanda, Sampaoli je u ponedjeljak pokušao drugačiji taktički pristup, s pogledom na utakmicu protiv Hrvatske u četvrtak. Ispitivao je formaciju sa tri cendtralna defanzivca: Gabriel Mercado, Nicolas Otamendi i Nicolas Tagliafico. 

Očito je pak da će pod najvećim mogućim pritiskom sutra od 2:00 sati biti ponajbolji igrač svijeta ikada, Lionel Messi. Omaleni napadač Barcelone promašio je penal za pobjedu nad Islandom, a argentinski mediji su se obrušili na prvu zvijezdu reprezentacije.

Sasvim sigurno nepravedno jer svako zna šta je dosad Leo uradio za svoju domovinu. Međutim, novinare zabavlja i njegov privatni život. Sada tvrde da ima bračne probleme! Naime, sve je počelo nekoliko dana prije utakmice s Islandom kada su procurile audio i video snimke na kojima se čuje razgovor pjevača Luciana El Tirrija, Sergija Aguera i Messija. 

messi-argentina

Na snimkama se čuje El Tirri kako govori Agueri da ga u Argentini čekaju prekrasne stvari, očito misleći na "druženje" s djevojkama, a u pozadini se čuje Messijev glas.

"Ne ostavljajte mene po strani, želim biti dio toga također", govori Messi, a čuje se i Aguero kako potvrđuje da je sve ranije pokazao zvijezdi Barcelone. Interesantno da su ove snimke stare čak dvije godine, a tek sada su procurile u javnost. Sasvim sigurno planski.

Nakon što su objavljene, Messijeva supruga je promijenila svoju fotografiju na WhatsAppu. Umjesto fotografije s Leom i djecom, stavila je fotografiju samo sebe i djece. U Argentini se oko toga podigla tolika prašina da je Messijeva majka morala objašnjavati zašto njegova supruga nije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te zašto na Očev dan nije posvetila poruku Leu.

"Jako je razočarana i ljuta zbog svega što se piše. To što nije u Rusiji, to je ranije dogovoreno. Želi uživati sa svojom porodicom jer ih neće vidjeti skoro do kraj godine. To je sve, nema nikakve svađe", uvjerava vidno zabrinuta Messijeva majka.

leo-i-porodica

Na kraju se morala oglasiti i sama Antonela Roccuzzo, majka trojice Messijevih sinova. "Uvijek zajedno i uz tebe više nego ikad", poruka je koju je objavila Antonela, a Leo je odgovorio: "Prekrasno! Volim te..."

Kako će se sve ovo odraziti na izvanrednog napadača saznat ćemo već sutra. Sasvim sigurno, Gaučosi ne smiju ni pomišljati na poraz, koji bi ih doveo na prag ispadanja...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti