20. 06. 2018 - 08:41
Poznat sastav za Argentinu: Ponajbolji igrač 'nagrađen'...
907
Shares
Poznat sastav za Argentinu: Ponajbolji igrač 'nagrađen' klupom, Gaučosi potpuno promijenili stil igre!

MUNDIJAL

Poznat sastav za Argentinu: Ponajbolji igrač 'nagrađen' klupom, Gaučosi potpuno promijenili stil igre!

Sport.ba
20. 06. 2018 - 08:41
0
Shares

Argentina i Hrvatska odigrat će pravi derbi sutra. Gaučosi su potpuno podbacili na startu Mundijala odigravši 1:1 s Islandom. Skandinavci i nisu toliko loši koliko ih se zapravo predstavlja jer su četvrtfinalisti s Eura 2016. Međutim, Messi i društvo su morali znatno više. Pogotovo ukoliko žele u samu završnicu.

Argentincima je sada čak upitan i prolazak grupe, dok su Vatreni sa sigurnih 2:0 porazili neuvjerljivu Nigeriju. Već sutra bi eventualnom pobjedom itekako zakomplikovali život viceprvacima Južne Amerike.

Sjajnu atmosferu u hrvatskom taboru donekle je narušio Nikola Kalinić, koji nije htio biti rezerva i odbio je ući s klupe pravdajući se bolovima u leđima. Rezultat svega - selektor Dalić poslagao ga je kući!

Kako trenutno stvari stoje, Zlatko Dalić će u igračkom smislu napraviti samo jednu promjenu u odnosu na dvoboj s Nigerijom. Umjesto Andreja Kramarića u igru će ući Milan Badelj. Što se pak taktike tiče, na "Kramarićevo" mjesto preselit će se Luka Modrić, a na "Modrićevo" Badelj.

Tako da se hrvatski selektor odlučio za defenzivniju formaciju u odnosu na dvoboj sa Super Orlovima, što je i sasvim logično, budući da je Argentina napadački puno potentnija od afričke reprezentacije, te, svakako, ima ponajboljeg napadača svijeta.

1

Do promjena će doći i u sastavu Argentine, te će Jorge Sampaoli, umjesto s formacijom 4-4-2 s kojom je neuspješno zaigrao protiv Islanda, istrčati u formaciji 3-5-2, s Leom Messijem i Sergiom Aguerom u vrhu napada, dok će na bokovima prijetiti Salvio i Acuna. Također, možemo očekivati da će se u fazi odbrane Javier Mascherano spustiti na stopersku poziciju.

2

Međutim, mnogima je nejasno da ni blizu prvog sastava još uvijek nema jednog Dybale ili Higuaina. Hoće li se ovo Gaučosima odbiti o glavu saznat ćemo već sutra...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti