19. 06. 2018 - 23:03
OD SLAVNOG KLUBA OSTALO JE SAMO IME: Problemi se gomilaju u...
907
Shares
OD SLAVNOG KLUBA OSTALO JE SAMO IME: Problemi se gomilaju u Milanu, ova odluka UEFA-e ih bacila na koljena!

TEŠKA SITUACIJA U KLUBU

OD SLAVNOG KLUBA OSTALO JE SAMO IME: Problemi se gomilaju u Milanu, ova odluka UEFA-e ih bacila na koljena!

Sport.ba
19. 06. 2018 - 23:03
0
Shares

Milan je nakon ambicioznog pokušaja clasnika da digne klub, upao u još veće probleme. Sastanak Milana i UEFA nije dobro prošao. Naime, malo je pozitivnih reakcija, nije predstavljen navodni manjiski vlasnik, pa se sada "Rossoneri" boje najgoreg scenarija, izbacivanja iz Lige Evrope. Odluka bi trebalo da stigne u četvrtak ili petak, ako ona bude najgora moguća, slijedi žalba Arbitraži u Laussaneu. Oni tvrde da je UEFA puna predrasuda, da ne cijeni činjenice nego utiske.

capepcqxeaay-t

Ovakvi gorki tonovi dominiraju tokom čitavog dana, pa se mediji pitaju da li Milan zna odluku. Izbacivanje iz Lige Evrope bi moglo da uslijedi, ne na jednu, već dvije godine i to bi praktično bacilo klub na koljena. U tom slučaju niko od igrača ne bi želio da ostane, a jasno bi bilo da dvije godine bez euro kupova znači i nemogućnost da se privole iole kvalitetni igrači.

Navodno je čak Fiorentina saznala iz nekih krugova da bi trebalo da se spremi za Ligu Evrope umjesto Milana. Kakav će biti konačni rasplet ,saznat ćemo kroz par dana.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti