19. 06. 2018 - 10:31
'Plemići' otputovali na pripreme u Sloveniju, Miše poveo 28...
907
Shares
'Plemići' otputovali na pripreme u Sloveniju, Miše poveo 28 nogometaša

PRVAK BIH HVATA ZALET ZA EVROPU

'Plemići' otputovali na pripreme u Sloveniju, Miše poveo 28 nogometaša

Sport.ba
19. 06. 2018 - 10:31
0
Shares

Nogometaši Zrinjskog otputovali su jutros na pripreme u slovenske Moravske Toplice. Trener Ante Miše poveo je 28 nogometaša.

Golmani: Antonio Soldo, Ivan Brkić, Bruno Šutalo.

Odbrana: Marin Galić, Advan Kadušić, Pero Stojkić, Srđan Stanić, Slobodan Jakovljević, Hrvoje Barišić, Neven Laštro, Matej Rodin.

Vezni: Miloš Filipović, Ognjen Todorović, Marko Bencun, Šime Gržan, Eman Marković, Semir Pezer, Frane Čirjak, Marko Perišić, Edin Rustemović, Josip Miketek, Nemanja Bilbija, Ismar Hairlahović, Semir Bekrić.

Napadači: Toni Jović, Miloš Aćimović, Nermin Hajdarević, Nardin Mulahusejnović.

Na pripreme s ostatkom ekipe nisu otputovali Kristijan Stanić, Anđelo Bevanda i Haris Handžić.

 

- Za razliku od dosadašnje prakse kada smo počinjali pripreme sa slabijim protivnicima, u Sloveniji ćemo igrati protiv puno jačih ekipa i nadam se da će nam to donijeti rezultat, da će igračima koristiti utakmice protiv kvalitetnih momčadi - kazao je pred polazak pomoćni trener Zrinjskog Mario Ivanković.

Zrinjski će u Sloveniji odmjeriti snage s austrijskim Mattersburgom, ruskim klubom Jenisej Krasnojarsk i slovenskom Goricom. Bh. prvak danas će doznati i svog protivnika u prvom pretkolu Lige prvaka, a to će biti netko od sljedećih klubova: slovački prvak Spartak Trnava, prvak Matle Valletta, armenski prvak Alashkert, crnogorski prvak Sutjeska, prvak Estonije Flora ili prvak Latvije Spartaks Jurmala.

S obzirom da Zrinjski prvi put ima status nositelja u pretkolu Lige prvaka, čelnici kluba postavili su pred "Plemiće" cilj - prolazak barem jedne europske prepreke. To bi Zrinjskom osigurala minimalno šest evropskih utakmica, jer će svi klubovi koji ispadnu u pretkolima Lige prvaka nastaviti natjecanje u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Prve utakmice pretkola Lige prvaka igraju se 10. i 11. jula, a uzvrati sedam dana kasnije.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti