18. 06. 2018 - 08:20
BOD KAO TREBEVIĆ, PETKOVIĆ ODUŠEVLJEN: Na isti način ćemo...
907
Shares
BOD KAO TREBEVIĆ, PETKOVIĆ ODUŠEVLJEN: Na isti način ćemo igrati i protiv Srbije!

SARAJLIJA NA KLUPI ŠVICARSKE

BOD KAO TREBEVIĆ, PETKOVIĆ ODUŠEVLJEN: Na isti način ćemo igrati i protiv Srbije!

Sport.ba
18. 06. 2018 - 08:20
0
Shares

Bosanskohercegovački stručnjak Vladimir Petković izborio je na startu Mundijala bod protiv prvog favorita takmičenja, selekcije Rusije. Bivši fudbaler Sarajeva nije skrivao radost nakon velikog uspjeha, a sve je oduševio odličnom postavkom igre gdje nije dozvolio Kariokama da previše dođu do izražaja.

“Ekipa je igrala s mnogo samopouzdanja, nastavili smo vjerovati u pozitivan rezultat čak i nakon što smo primili gol. Moram priznati da smo izjednačili uz manju dozu sreće, ali mi je drago što smo izborili bod”, rekao je rođeni Sarajlija na klupi Švicarske i dosao: “Na isti način ćemo igrati protiv Srbije. Nadam se da će svi obratiti pažnju na nas sad, pošto nas često zapostavljaju”.


Potom se osvrnuo i na izjednačujući pogodak, za koji mnogi tvrde da mu je prethodio prekršaj u napadu.

"Protivnički igrači nisu bili dobro pozicionirani. Nije bio prekršaj! Što se penala tiče, nisam ga vidio u toj situaciji, ali nemamo se što žaliti jer imamo suce na terenu i van terena."

"Malo je bilo previše žutih kartona i nisam vidio tako oštre i ružne prekršaje. Ali ekipa je igrala pametno i napravili smo neke dobre stvari", kazao je Dado Petković i dodao: "Nismo namjerno faulirali Neymara, a većina duela je bila savršeno čista."

(Sport.ba)

Učitaj još novosti