17. 06. 2018 - 12:14
OD VRHA DO PONORA: Prošle godine postavljao uslove, a sada ga...
907
Shares
OD VRHA DO PONORA: Prošle godine postavljao uslove, a sada ga niko neće!

SA VRHA NA DNO

OD VRHA DO PONORA: Prošle godine postavljao uslove, a sada ga niko neće!

Sport.ba
17. 06. 2018 - 12:14
0
Shares

Prošlog ljeta Gianluigi Donnarumma bio je najtraženiji golman prelaznog roka. Postavio je za agenta Mina Raiolu i krenuli su problemi sa klubom. Poznati agent je tražio ogromnu platu za svog klijenta, uporedo ga je nudio svim mogućim evropskih klubovima, na kraju su se i navijači okrenuli protiv mladog čuvara mreže, gađali su ga i novcem dok je na Evropskom Prventsvu za mlade u Poljskoj branio boje reprezentacije Italije.

x-ek9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtwpjn01eqv8vymu4yzg0mwi5oge0nwm3mddhnzbinwm3zjqzmdjmntcuanblz5gtas0c5acbotab

Na kraju se sve ipak završilo dobro, potpisao je Donnarumma novi ugovor sa "Rosonerima", ali je Raiola bio jasan, ukoliko se Liga šampiona ne vrati na "San Siru", njegov klijent će promjeniti sredinu. To se nije dogodilo, Gatussovi momci će u Ligu Evrope, a Milan je svjestan da bi mogao da ostane bez mladog golmana angažovao i Pepea Reinu iz Napolija. Spremni su da ga prodaju, ali ovog ljeta, za njegove usluge niko nije zainteresovan.

Cijena je 70 miliona eura, poznato je da veliki broj klubova poput Liverpoola, Rome, Napolija Arsenala, Bayera Leverkuzena, Chelseaja i madridskog Reala traži golmane, ali za Donnarummu se niko nije ni raspitivao. Jučer je postavljao visoke uslove, a danas ga niko neće- sudbina Gianluigia Donnarumme.

 

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti