14. 06. 2018 - 12:50
TEK JE DOŠAO U REAL A MOURINHO GA VEĆ MRZI: O čemu se radi!?
907
Shares
TEK JE DOŠAO U REAL A MOURINHO GA VEĆ MRZI: O čemu se radi!?

ODMA POČEO SA RADOM

TEK JE DOŠAO U REAL A MOURINHO GA VEĆ MRZI: O čemu se radi!?

Sport.ba
14. 06. 2018 - 12:50
0
Shares

Julen Lopetegui je postavljen za novog šefa struke madridskog Reala, a to ga je koštalo i posla na klupi reprezentacije Španije, samo dan pred početak Mundijala u Rusiji. Španija još osjeća potrese zbog otkaza koji je Lopetegui zaradio, a španski stručnjak je već i napustio Rusiju i uskoro će se javiti na dužnost u novom klubu.

julen-lopetegui-spain-italy-wc-qualifiers-fx1g17qej0qa1vju4bop7kfl5

On je navodno već sastavio spisak želja. Prema informacijama koje prenosi "Don Balon", na njegovoj listi želja nalazi se i štoper minhenskog Bayerna Jerome Boateng. Lopetegui navodno vjeruje da bi Boateng činio idealan štoperski tandem sa Ramosom, a to je već i saopštio Florentinu Perezu.

maxresdefault-9

Nijemac bi mogao da promjeni sredinu ovog ljeta, govorio je o tome da su mu potrebni novi izazovi, a nije tajna da se nalazi i na radaru Manchester Uniteda. Boateng ima još dvije godine ugovora u Minhenu, imao je minule sezone problema sa povredama, ali nema sumnje da je i dalje jedan od najboljih štopera na planeti. Lopetegui bi mu tako dao prednost u odnosu na Varanea, čija sudbina bi bila neizvjesna dolaskom njemačkog internacionalca.

Nema sumnje da konkurencija za dovođenje Boatenga neće dobro sjesti portugalskom "Special one-u"

 

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti