14. 06. 2018 - 09:55
Oglasio se Sergio Ramos povodom Lopeteguieov otkaza!
907
Shares
Oglasio se Sergio Ramos povodom Lopeteguieov otkaza!

NOVI TRENER DAN PRED MUNDIJAL

Oglasio se Sergio Ramos povodom Lopeteguieov otkaza!

Sport.ba
14. 06. 2018 - 09:55
0
Shares

Šokantne informacije se se jučer oko podneva pojavile u Španiji, predsjednik FS je na konferenciji za medije u Krasnodaru objelodanio da je Julen Lopetegui smijenjen sa selektorske pozicije. Čovjek koji za dvije godine nije doživio nijedan poraz na klupi "Crvene Furije" otpušten je jer se u tajnosti dogovorio sa madridskim Realom i preuzeće "Los Blancose" naredne sezone. Preko toga nisu mogli da pređu u savezu, Lopetegui je smijenjen, a poznato je i ko ga je naslijedio na selektorskoj poziciji, makar do kraja Mundijala.

sergio-ramos-euro-2016-spain-press-conference-ivh92uoyiafl

Bilo je priče da su kapiten i njegov zamenik, Sergio Ramos i Andres Iniesta pokušali da odvrate čelnike od ideje da dan pred početak Svjetskog prvenstva otpuste selektora, ali njihova intervencija nije urodila plodom.

screenshot-2

Sada se na "Twitteru" oglasio i kapiten španske reprezentacije, kao i kapiten Lopeteguijevog novog kluba, Sergio Ramos. "Mi smo reprezentacija, predstavljamo grb, boje, tim i našu zemlju. Odgovornost i posvećenost su sa vama i za vas. Juče, danas i sutra, zajedno", napisao je Ramos. Nema sumnje da je narušen red u svalčionici, ali ipak je Španija velika reprezentacija.

 

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti