13. 06. 2018 - 16:21
PONOVO U LONDON: Poljak blizu prelaska u redove "Čekićara"
907
Shares
PONOVO U LONDON: Poljak blizu prelaska u redove

WEST HAM KUPUJE GOLMANA

PONOVO U LONDON: Poljak blizu prelaska u redove "Čekićara"

Sport.ba
13. 06. 2018 - 16:21
0
Shares

West Ham je ovog ljeta doveo novog trenera, a radi se o Manuelu Pelegriniju. On je ove sezone već doveo jedno pojačanje, a radi se o perspektivnom desnom beku Ryanu Fredericksu koji je stigao iz gradskog rivala Fulhama. On bi trebao da predstavlja konkureciju iskusnom Pablu Zabaleti na toj poziciji.

Međutim, Pelegrini nema namjeru da stane sa kupovinom, pa je prvi na njegovoj listi želja golman Swansea Lukas Fabianski. Podsjećamo Fabianski je dugi niz godina nosio dres Arsenala, prije prelaska u velšku ekipu. Ove godine u katastrofalnoj sezoni Swansea Fabianski je bio najsvijetlija tačka labudova, iako su ispali u Championship. Kako navode otočki mediji West Ham nije spreman da ponudi ugovor Joeu Hartu, engleskom reprezentativcu, pa se okreću dovođenju Fabianskog. Hart bi se trebao vratiti u Manchester City sa posudbe iz West Hama. 

Ovo bi bio izuzetno dobar potez čelnika West Hama jer bi za relativno mali novac dobili provjerenog golmana. Da li će transfer biti realizovan, saznati ćemo u narednim danima.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti