13. 06. 2018 - 08:33
NBA NA NOGAMA, STIŽE U SLAVNI KLUB: Poznata nova LeBronova...
907
Shares
NBA NA NOGAMA, STIŽE U SLAVNI KLUB: Poznata nova LeBronova destinacija, sa sobom vodi i velikog prijatelja

SVE JE BLIŽI ODLUCI

NBA NA NOGAMA, STIŽE U SLAVNI KLUB: Poznata nova LeBronova destinacija, sa sobom vodi i velikog prijatelja

sport.ba
13. 06. 2018 - 08:33
0
Shares

Iako još nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru najbolji košarkaš današnjice je u ovome tretnuku izgleda najbliži Los Angeles Lakersima. Razlog tome je što njegov najstariji sin kreće u srednju školu koja se nalazi upravu u Los Angelesu. Jedna od legendi NBA lige Garry Payton je u izjavi za novine govorio da misli da bi baš to moglo da odluči gdje bi Lebron mogao da nastavi karijeru.


"Svakako da je Lebronu prioritet, on je tip roditelja koji o svemu vodi računa, mislim da će to odlučiti", rekao je legendarni košarkaš. U toj školi bi sin Lebrona bio s nasljednikom još jedne NBA legende Scotya Pipena.

Ubrzo nakon toga i kladioničari su po kvotama postavili Lakerse na prvo mjesto iza njih su Philadelphia, Boston i Houston. Popularni novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski rekao je da je jedini logičan izbor Lebrona Jamesa klub iz "Staples centra", jer bi mu se otvorio prostor da sa sobom povede Chrisa Paula ili Paula Georgea inače vrlo dobrog mu prijatelja.

lebron-james-cleveland-cavaliers-arthur-memes
I bivši Jamesov saigrač, Dwane Wade, kaže da bi se Lebron mogao preseliti u Los Angeles gdje ima kuću i namjerava da živi nakon kraja karijere. Sigurno je da nas ocečuje mnogo interesantnog u NBA ligi i da će ova odluka izazvati velike promjene u najjačoj ligi svijeta.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti