12. 06. 2018 - 19:09
NEYMAR U SUZAMA, OVO JE ODMAH POSTALO VIRALNI HIT: Evo šta je...
907
Shares
NEYMAR U SUZAMA, OVO JE ODMAH POSTALO VIRALNI HIT: Evo šta je Brazilca dočekalo u hotelskoj sobi u Rusiji!

GENIJALNA IDEJA

NEYMAR U SUZAMA, OVO JE ODMAH POSTALO VIRALNI HIT: Evo šta je Brazilca dočekalo u hotelskoj sobi u Rusiji!

Sport.ba
12. 06. 2018 - 19:09
0
Shares

Prva zvijezda brazilske reprezentacije neće zaboraviti svoj ulazak u hotelsku sobu u kojoj će boraviti na Mundijalu u Rusiji. Izgled sobe potpuno je nevjerovatan a i vas će možda rastužiti i učiniti nostalgičnim.

Državna brazilska televizija, koja pokriva sve prenose Svjetskog prvenstva za područje najveće južnoameričke zemlje, u jednom od svojih članaka pripremila je nešto zaista posebno. Hotelska soba za jednog od najboljih nogometaša na svijetu i brazilskog glavnog aduta na Mundijalu u Rusiji je u saradnji s Fudbalskim savezom Brazila od hotelske sobe napravila savršenu repliku unutrašnjosti kuće, u kojoj je tada siromašni Neymar odrastao kao dijete.

Ulazak Brazilca u sobu naglo je vratilo vrijeme petnaestak godina unazad, kada je najveći dio vremena proveo u dnevnom boravku, jer su tada svake noći njegovi roditelji spavali u njihovoj spavaćoj sobi. Također, u saradnji s nogometaševom porodicom, oni su uspijeli stvoriti sliku tako minijaturno tako da je čak uz namještaj obraćena pažnja na čak i one male stvari koje su tamo bile tijekom odrastanja.
 
dani-alves-neymar-brazil-yp6249m0iddr1oy7zt1bvnsahNije čudo da je velika i slavna osoba potpuno savladana emocijama i bio je čak u suzama neko vrijeme. Čitav događaj je postao veliki hit na internetu kao i sve što ime veze s Neymarom.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti