12. 06. 2018 - 10:25
TEŠKE RIJEČI PREDSJEDNIKA SLAVNOM KEČERU: "On je gotov s...
907
Shares
TEŠKE RIJEČI PREDSJEDNIKA  SLAVNOM KEČERU:

SAD SE KAJE

TEŠKE RIJEČI PREDSJEDNIKA SLAVNOM KEČERU: "On je gotov s UFC-om, a njegov protivnik je idiot! Jedva sam čekao da ta borba završi"

sport.ba
12. 06. 2018 - 10:25
0
Shares

Jedan od slavnih kečera CM Punk(Phil Brooks) vratio se u Octagon nakon očajnog debija u MMA posle više od dvije godine.Sudeći prema stvarima koje su se dešavale nakon borbe koju je Brooks imao ni sada mu neće prijati novi povratak.Borbu je izgubio ali to je manje važno, jer je nakon borbe trpio teške riječi od prvog čovjeka UFC-a Dana Whitea.

Naime kako javlja specijalizovani Fight Site, White je bio malo je reći razočaran nakon borbe koju je gledao pa nije birao riječi kojima će uivrijediti slavnog kečera.

“Ovo bi trebao biti kraj za njega. Tip ima 38 godina. Dali smo mu dvije prilike. Pokazao je da ima srca u ovoj borbi, ali mislim da bi se trebao prestati boriti.” rekao je White.

Iako je Brooks dao sve od sebe, možda njegova krivica i nije tolika koliko spominje predsednik UFC-a jer se borio protiv Mike Jacksona koji je više izgledao kao da je došao na zabavu a ne borbu, sto je takođe mnogo razljutilo Whitea.

30f3ea1c00000578-0-image-m-6-1454807446260

“Nisam zadovoljan s Michaelom Jacksonom. Izgledao je kao glupan. Dobiješ priliku boriti se protiv CM Punka i onda se glupiraš. U niti jednom trenutku nije pokušao završiti borbu. Izgledalo je kao da je u nekoliko situacija mogao završiti, ali nije ni probao. Ne znam kojim se poslom bavio prije nego što smo mu dali ovu priliku, ali mislim da se treba vratiti toj profesiji. Što se mene tiče on je 0-2.” 

“Ja sam pod dojmom da je on (Jackson) totalni jebeni idiot. Jedva sam čekao da ta borba završi i žao mi je što je nisam stavio na uvodni dio programa.” zaključio je White.

Iako je Jackson rekao posle meča da bi imao želju da nastavi karijeru u UFC-u ali posle ovakve reakcije Whitea to je u domenu naučne fantastike.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti