11. 06. 2018 - 19:20
Manekenka izazvala haos na stazi jer je prerano počela mahati...
907
Shares
Manekenka izazvala haos na stazi jer je prerano počela mahati zastavicom

MNOGI NISU ZNALI ŠTA SE DEŠAVA

Manekenka izazvala haos na stazi jer je prerano počela mahati zastavicom

Sport.ba
11. 06. 2018 - 19:20
0
Shares

Vozač Ferrarija, Sebastian Vettel, jučer je ostvario pobjedu na utrci za Veliku nagradu Kanade čime je završio savršen vikend u Montrealu.

Vettel je imao prednost tokom cijele utrke koju nije ispuštao i uspio je da dođe do veoma važne pobjede. Međutim, utrku u Montrealu obilježio je nevjerovatan propust organizatora, odnosno manekenke Winnie Harlow koja je trebala mahati zastavicom za kraj utrke.

Ipak, na stazi je nastao veliki haos nakon što je ova manekenka krug prije kraja počela da maše zastavicom. Vozači nisu znali šta se dešava jer su bili svjesni da je ostao još jedan krug do kraja. Vettel je od svoje ekipe tražio da mu kaže šta se dešava i zašto se pojavila crno-bijela zastavica.big-1528731871-manekenka-izazvala-haos-na-stazi-jer-je-prerano-pocela-mahati-zastavicomNa kraju se ispostavilo da su grešku napravili organizatori koji su dali pogrešne instrukcije manekenki koja je zbunjeno mahala krug prije kraja. Na svu sreću najvažnije je da nije bilo nikakvih incidenata na stazi iako je bilo veoma blizu katastrofe.

Učitaj još novosti