11. 06. 2018 - 13:56
Terence Crawford osvojio WBA welterweight titulu pobjedom nad...
907
Shares
Terence Crawford osvojio WBA welterweight titulu pobjedom nad Jeff Hornom

CRAWFORD IZDOMINIRAO

Terence Crawford osvojio WBA welterweight titulu pobjedom nad Jeff Hornom

Sport.ba
11. 06. 2018 - 13:56
0
Shares

U subotu smo imali okršaj Terence Crawforda i Jeff Horna, meč je bio za titulu WBO welterweight i Crawford je od početka meča nametnuo svoj ritam i dominirao kao da je za dvije klase bolji borac od Horna. Crawford je na skoru 33-0 i zaista djeluje impresivno u ringu.  Horn je na 18-1-1.

Start obojice je bio poprilično žestok i nije se dugo čekalo na prve prave udarce, ali Crawford je cijelo vrijeme imao kontrolu meča i u trećoj rundi je potpuno izdmonirao Horna, ali se ovaj vratio i nastavio žestoku borbu. Isti scenario je viđen u većini meča pa tako i u petoj rundi gdje je morao rvačkim zahvatom Horn da smiruje Crawforda kako bi preživio rundu. Pa je malo nedostajalo i u osmoj rundi... ali ono što nije uspio u rundama prije uspio je u devetoj i osigurao si pobjedu nokautom.

maxresdefault

Iako je Horn taj koji je branio pojas i titulu u ovoj borbi je djelovalo da je obrnuto i Crawford je zaslužio potpuno pobjedu u ovom meču gdje je se samo čekao pad Horna. Horn je inače svjetski poznat postao nakon što je prošle godine u Brisbejnu savladao Manija Pakjaa u kontroverznoj borbi gdje su sve oči danima bile uprte u neke odluke sudaca.

Učitaj još novosti