07. 06. 2018 - 17:50
LeBron James na naslovnici novog izdanja popularne igrice!
907
Shares
LeBron James na naslovnici novog izdanja popularne igrice!

NAJBOLJI KOŠARKAŠ PLANETE

LeBron James na naslovnici novog izdanja popularne igrice!

Sport.ba
07. 06. 2018 - 17:50
0
Shares

Popularni serijal košarkaških igara NBA 2K ove godine obilježava 20 godina. Tim povodom izaći će posebno izdanje igre NBA 2K19 20th Anniversary Edition na čijoj će se naslovnici naći trostruki osvajač NBA lige i četiri puta najvredniji igrač lige LeBron James.

U trenutku kada LeBronov Cleveland gubi od Golden State 3:0 u seriji, objavljeno je kako će drugi put u karijeri trenutno najbolji košarkaš na svijetu krasiti naslovnicu neke od NBA 2K igara. Međutim, prva njegova naslovnica NBA 2K14 ne može se mjeriti s ovim posebnim izdanjem kojim se obilježava 20 godina popularnog serijala. LeBron je aktivno sudjelovao u kreiranju naslovnice te je sam birao riječi koje će se na njoj naći. Tom prilikom je izjavio:

"Čast je biti na naslovnici igre koja obilježava 20 godina serijala koji igram i volim još otkad sam bio dijete. Ovog puta bili smo u mogućnosti napraviti naslovnicu koja predstavlja sve što me pokreće i inspirira - moju obitelj, otkud sam došao i riječi po kojima živim. Počašćen sam da će moj put biti dio ovog posebnog trenutka u historiji 2K i uzbuđen sam što će ga fanovi vidjeti."

lebronba2k190

Neke od riječi koje je LeBron odabrao su: king (kralj), equality (jednakost), man in the arena (čovjek u areni), G.O.A.T. (Greatest of all Time - najveći svih vremena) i Strive for greatness (stremi nečemu velikom). 

Učitaj još novosti