05. 06. 2018 - 20:06
Icardi s fatalnom Wandom iz 'raja' poručio: I majmuni je žele...
907
Shares
Icardi s fatalnom Wandom iz 'raja' poručio: I majmuni je žele vidjeti kako se tušira!

UŽIVAJU U AFRICI

Icardi s fatalnom Wandom iz 'raja' poručio: I majmuni je žele vidjeti kako se tušira!

05. 06. 2018 - 20:06
0
Shares

I dok se njegovi zemljaci Argentinci spremaju za skorašnje Svjetsko prvenstvo i prolijevaju litre znoja na pripremama, Mauro Icardi se također znoji. Ali od sunca. I vruće supruge. Negdje u bespućima egzotične Afrike.

 

Sunset ???? with Elephants ???? A F R I C A ???? @wanda_icardi ????

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on

Mediji su od njegovog nepozivanja na SP u Rusiju napravili pravu malu dramu no čini se da njemu to i nije tako teško palo. Ili je brzo prebolio. Pohvalio se tako na Instagramu koliko uživa fotografijom gole supruge Wande Nare koja se tušira. I dok se ona rashlađuje pod tušem, baš se pod prozorom zatekao majmun koji znatiželjno promatra, a Interov je napadač poslao dvosmislenu poruku uz tu fotografiju: "Invazija majmuna kako bi vidjeli kako se moja supruga tušira."

Inter je izborio Ligu prvaka čudesnim preokretom u posljednjem kolu na "Olimpicu", a odmah su počele glasine o tome da bi sjajni Mauro Icardi mogao napustiti Nerazzurre. Argentinac neće putovati na Mundijal u Rusiji, što je svakako prvorazredno iznenađenje. Ipak, imat će dovoljno vremena da predahne i odluči šta je najbolje po njegovu budućnost. Real Madrid, Arsenal, Chelsea, Bayern... Samo su neki klubovi koji ga silno žele u svojim redovima. Don Balon tvrdi da je Real odlučan ga dovesti, ali čini se da Mauro baš i nije prva opcija Kraljevima. 

Sam napadač je nakon trijumfa nad Lazijom za Sky Sports poručio: "Razgovarat ćemo s upravom kako bismo zajedno odlučili i pronašli najbolje rješenje, ali znate što? Želim ostati, ja sam najveći navijač Intera, već sam kupio novu kuću u Milanu, nadam se da je to neki signal."

 A razgovore s Icardijem o novom ugovoru potvrdio je i Piero Ausilio. "Mauro ima ugovor koji vrijedi još tri godine, ali već smo prije dva mjeseca rekli da ćemo sjesti za stol i razgovarati s njim o budućnosti. Želja nam je nagraditi ga za sve što je učinio novim ugovorom", poručio je Ausilio za Radio Rai, a onda se osvrnuo i na budućnost Brozovića i Perišića u klubu: "Želimo zadržati igrače koji su pokazali da su važni za Inter, želimo krenuti od njih dvojice."

Problem posrnulom italijanskom velikanu svakako može predstavljati finansijski fer plej, zbog kojeg će biti primorani uskoro i prodavati. A to je odlučan iskoristiti Juventus, koji je u ljeto 2016. doslovno zatresao Apenine spektakularnim dovođenjem Gonzala Higuaina za 90 miliona eura iz konkurentskog Napolija. Sada se zaista čini kako u redovima Stare dame pripremaju još veći transfer. Naime, prema pisanju milanskog "Corriere della Serra", Juventus je ozbiljno naumio pojačati svoje redove dovođenjem upravo Maura Icardija, najveće zvijezde Intera. 

Icardi u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 110 miliona eura, koja vrijedi od 1. do 15. jula samo za inozemne klubove, te je Juve zatražio od advokatske kuće koja ga zastupa analizu te klauzule. Prema navodima iz italijanskih medija, Juve je licitaciju otvorio s ponudom od 50 miliona eura, a uz to bi u Inter poslali Higuaina, procijenjenog na 60 miliona eura. Time bi izjednačili iznos spomenute klauzule, no i dalje će konačna odluka biti na upravi Intera. 

Icardi je u netom završenoj sezoni postigao 29 prvenstvenih pogodaka u 34 nastupa, dok je učinak Higuaina drastično pao te postigao 23 gola u 50 ovosezonskih nastupa za Juventus, što je ipak premalo za najskuplje pojačanje u historiji Bianconera. 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti