30. 05. 2018 - 18:47
POTPUNI OBRAT: Pogledajte snimak koji pokazuje da Ramos nije...
907
Shares
POTPUNI OBRAT: Pogledajte snimak koji pokazuje da Ramos nije kriv za Salahovu povredu!

ZANIMLJIV UGAO

POTPUNI OBRAT: Pogledajte snimak koji pokazuje da Ramos nije kriv za Salahovu povredu!

Sport.ba
30. 05. 2018 - 18:47
0
Shares

Liverpool je poražen u finalu Lige prvaka i tako ostao bez trofeja ove sezone,međutim ono što je možda i više zabrinulo pristalice ovog kluba,od samog poraza, je povreda njihovog glavnog igrača na kojeg mnogo računaju.

Ozljeda Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka nije razljutila samo navijače Liverpoola, čiji je klub nakon toga od Reala izgubio 3:1, nego i Egipćane koji će Svjetsko prvenstvo započeti bez svog najboljeg igrača. Egipćani su toliko ljuti na Sergija Ramosa, defanzivca Real Madrida s kojim se u duelu ozlijedio Salah, da ga je odvjetnik Bassem Wahba odlučio tužiti zbog duševnih boli i od njega tražiti milijardu eura odštete.

Iako je nogometni svijet gotovo jednoglasno za Salahovu ozljedu osudio Ramosa, pojavila se snimka koja otkriva što se zaista dogodilo. Ramos ne da nije kriv za povredu nogometaša Liverpoola nego izgleda kako je Salah pokušao ozlijediti njega.

Snimka pokazuje da je Salah prvi uhvatio Ramosa ispod ruke te da je njegovu ruku držao i dok su obojica padali na travnjak. Na kraju je on prošao s ozljedom zbog koje je morao napustiti igru, a Ramos ostao na travnjaku i vodio Real do trećeg naslova europskog prvaka zaredom.

Treba priznati da je Ramos dosta čvršći fudbaler u duelima, teško je presuditi koje su bile namjere i jednog i drugog fudbalera u ovom duelu, a sami prosudite nakon što pogledate snimak:

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti