27. 05. 2018 - 00:53
BALE ODIGRAO NOĆ ZA PAMĆENJE I NAJAVIO ODLAZAK: Eurogol za...
907
Shares
BALE ODIGRAO NOĆ ZA PAMĆENJE I NAJAVIO ODLAZAK: Eurogol za konačno zbogom?

NEIZVJESNA SITUACIJA U KLUBU NAKON TROFEJA

BALE ODIGRAO NOĆ ZA PAMĆENJE I NAJAVIO ODLAZAK: Eurogol za konačno zbogom?

27. 05. 2018 - 00:53
0
Shares

Madriđani su po treći put uzastopno zasijali na tronu Evrope. Real je 13. put u klupskoj historiji osvojio titulu prvaka Evrope, pošto je u finalu u Kijevu pobijedio Liverpool sa 3:1.

"Bio sam veoma razočaran, mislio sam da zaslužujem mjesto u timu, ali trener donosi odluke. Najbolje što sam uradio je što sam ušao u igru i doprinjeo igri. To mora da je bio najbolji gol u finalu Lige šampiona, nema veće utakmice. Srećan sam što smo pobijedili. To je timska igra, ali kada ste rezerva, onda je tu više od 11 igrača. Uticao sam na igru i rezultat", rekao je Bale, a prenijela je televizija BT.

Real je poveo golom Karima Benzeme, a izjednačio je Sadio Mane. Bale je dva minuta pošto je ušao u igru "makazicama" postigao eurogol, a u završnici je drugim pogotkom na meču obezbijedio pobjedu.

"Znamo šta smo postigli i koliko smo bili dobri. Rezultat u prvenstvu je razočaravajući, ali osvojili smo Ligu šampiona. Ovo je ispala sjajna sezona. Pustili smo da drugi pričaju. Znamo koliko smo bili gladni pobjede, koliko smo bili motivisani i spremni", dodao je velški fudbaler.

Upitan o budućnosti u klubu, Bale je rekao da će tokom ljeta razgovarati sa svojim menadžerom.

"Moram da igram svake nedjelje, a to se ove sezone nije dogodilo. Bio sam povrijeđen pet, šest nedjelja, ali od tada sam spreman", naveo je Bale.

Da li je ovo najava odlaska iz kluba Garetha Balea, a sudeći po večerašnjem izdanju vraća se na staze stare slave.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti