25. 05. 2018 - 19:19
ĐOKOVIĆEV NAJVEČI KRITIČAR: Mats Wilander prokomentarisao igru...
907
Shares
ĐOKOVIĆEV NAJVEČI KRITIČAR: Mats Wilander prokomentarisao igru Novaka Đokovića

IZNENAĆUJUĆI KOMENTAR

ĐOKOVIĆEV NAJVEČI KRITIČAR: Mats Wilander prokomentarisao igru Novaka Đokovića

25. 05. 2018 - 19:19
0
Shares

Poslije velikog pada Novaka Đokovića na ATP listi, izazvanog dugom pauzom zbog povrede, komentari njegovog ''dežurnog kritičara'' Matsa Wilandera su nekako utihnuli kada je u pitanju srbijanski teniser. Na opšte iznenađenje ovog puta je bio dosta blaži. Šveđanin se ovih dana ponovo oglasio uoči Roland Garrosa, a poslije Đokovićevog uspješnog nastupa na turniru u Rimu, gdje ga je zaustavio Rafa Nadal u polufinalu poslije velike borbe.

0a2c9830d539491020180519160405

Novakove igre u Rimu daju razloga za optimizam uoči Roland Garrosa, a njegov napredak nije mogao da ne primjeti ni Wilander, koji je uvjeren da se konačno vraća ''onaj pravi'' Nole.

''Vraća se sigurno. Da se ovaj turnir ne zove Otvoreno prvenstvo Francuske, definitivno bi bio među osam nosilaca. Igrao je veoma dobro protiv Nadala u Rimu. Očigledno je lakše kada igrate bez pritiska, kada je u istom smjeru i pobeda i poraz. Tehnički, vratio se na nivo kada je bio najbolji ili makar je veoma blizu toga'', poručio je Mats.

Da li će Wilander biti u pravu i da li je na putu veliki povratak Novaka Đokovića ili je ono samo bio trenutni bljesak,ostaje da vidimo već naredne sedmice.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti