15. 05. 2018 - 19:27
U prodaji novi dres u čast Andresa Inieste, riječima se ne...
907
Shares
U prodaji novi dres u čast Andresa Inieste, riječima se ne može opisati

BARCELONA

U prodaji novi dres u čast Andresa Inieste, riječima se ne može opisati

15. 05. 2018 - 19:27
0
Shares

Tridesetčetveregodišnji Andres Iniesta čitavu karijeru proveo je u Barceloni i sa ovim klubom osvojio je sve što se može osvojiti, dok je daleko išao i u reprezentaciji Španije. Čarobnjak kakav se jednom rađa od 1996. godine igra za Barcelonu, a ove sezone odigrao je 43 utakmice uz dva postignuta gola i četiri asistencije.
 


Na kraju sezone odlazi vjerovatno u Kinu koja mu nudi ogromnu količinu novca za kratak period i vjerovatno bi u Kini trebao završiti svoju karijeru za sezonu ili dvije. Navodno ima mnogo klubova zainteresovanih iz MLS-a, dok je i Pep Guardiola potvrdio kako ne bi trebalo iznenaditi ako ga dovede u Manchester City. Sjajni veznjak i u četvrtoj deceniji života briljira, pa nije ni čudo što ga mnogi žele.

U čast Iniestu i kao zahvalnica za sve što je uradio, Barcelona je u prodaju pustila novi dres koji ima samo jedno značenje, a to je da nema kraja njegovo karijeri u Barceloni i da ga nikad neće zaboraviti. Iniesta je za svoj klub odigrao 674. utakmice i zabilježio je učinak od 57 golova i 142 asistencije. Evo kako izgleda dres koji se danas našao u prodaji.

ddpxrplw4aayoev

Učitaj još novosti