14. 05. 2018 - 13:39
Liverpoolov igrač oduševio: Nepokretnog dječaka izveo na...
907
Shares
Liverpoolov igrač oduševio: Nepokretnog dječaka izveo na travnjak i poveo ga na počasni krug

Liverpoolov igrač oduševio: Nepokretnog dječaka izveo na travnjak i poveo ga na počasni krug

14. 05. 2018 - 13:39
0
Shares

Liverpoolov igrač Trent Alexander-Arnold (19) je uoči zadnje utakmice prvenstva protiv Brightona razveselio nepokretnog dječaka Louisa Henryja (8) i njegovu porodicu. No, Louis i Trent postali su već veliki prijatelji, ali se o tome malo znalo.

Alexander-Arnold se uključio u Liverpoolovu akciju "An Hour For Others" čim je ona pokrenuta i "pod svoje" je uzeo malenog Henryja koji boluje od cerebralne paralize. Trent je saznao da je Louis njegov obožavatelj i s majkom je posjetio dječaka u bolnici nakon operacije prošlog septembra.

Nakon toga ga je Trent kod kuće posjetio nekoliko puta, a pri jednoj od tih posjeta mu je donio dres engleske reprezentacije i Liverpoola, pa obećao Loisovim roditeljima da za njega sprema poseban poklon za kraj sezone. I tako je i bilo...

"To je najmanje što mogu napraviti za njega. U meni vidi primjer i ako mu moje posjete mogu barem malo pomoći u borbi s teškom bolešću, ja sam uvijek tu. Nadam se da će se što bolje oporaviti, a ja ću mu biti velika podrška", rekao je mladi Liverpoolov igrač.

Louisovi roditelji nisu očekivali ništa specijalno, ali nisu mogli vjerovati kad je uoči utakmice s Brightonom na njihovu adresu stigla kuverta s ulaznicama uz teren i propusnicama u svlačionice i sektore u kojima se odmaraju igrači.

Louis je uživao na utakmici, ali Alexander-Arnold je spremao još jedno, posebno iznenađenje. Nakon što je Liverpool pobijedio 4:0, igrači su s djecom i obiteljima izašli na travnjak i pozdravljali se s igračima. Trent je otišao po Louisa i u kolicima ga izveo na travnjak prepunog Anfielda i poveo ga na počasni krug.

Alexander- Arnold je fotografiju s Louisom objavio na Twitteru uz komentar:

"Ja i moj najbolji prijatelj Louis! Tako sam ponosan na njega".

 

Učitaj još novosti