16. 04. 2018 - 15:27
BUFFON JE NEOPRAVDANO ISKLJUČEN Video sve otkriva: Suca je...
907
Shares
BUFFON JE NEOPRAVDANO ISKLJUČEN Video sve otkriva: Suca je podmuklo udario drugi igrač Juventusa

BUFFON JE NEOPRAVDANO ISKLJUČEN Video sve otkriva: Suca je podmuklo udario drugi igrač Juventusa

16. 04. 2018 - 15:27
0
Shares

Douglas Costa, a ne Gigi Buffon, trebao je biti isključen zbog fizičkog nasilja prema sucu tokom žestokih prosvjeda igrača Juventusa. 

 
Oni se nikako nisu mogli pomiriti s time što je engleski arbitar u nadoknadi, pri rezultatu 3:0 za Juve, dosudio penal za Real nakon što je Benatia pred golom gurnuo Vazqueza. Jasno je i zašto, senzacionalnim rezultatom u Madridu poništili su Realov trijumf istim rezultatom u Torinu, a onda, po isteku regularnog vremena, njihovu suparniku "poklonjen" je penal. Iz kojeg Real ima najveću priliku pobjedu Juventusa učiniti pirovom, a umjesto u produžetke, Real ide u polufinale.
 
Zato su juventini okružili suca uvjeravajući ga da nije penal, a najenergičniji bio je golman. 
 
Na snimci koju prilažemo obratite pažnju na to kako sudac ne poseže za crvenim kartonom, iako se igrači Juventusa deru na njega, sva dok ga s lijeve strane podmuklo u rebra udari Douglas Costa.
 


Iako je Oliver bio usred gužve i okružen neprijateljski nastrojenim igračima, dakle pripremljen na neugodnosti, nije očekivao ovako jaki fizički napad i nakon udarca u jedno od najosjetljivijih mjesta zateturao je. 
 S obzirom na to da je udarac došao s iste strane kao i najglasniji prosvjednik Buffon, engleski sudac okrenuo se prema tamo da vidi tko ga je opalio. Ali Brazilac je iskoristio svoju malu visinu u odnosu na suigrače pa je ostao neprimijećen, a zahvaljujući poznatoj vižljavosti, pobjegao je iz kadra.

 
Oliver je dakle vidio samo kako se Buffon nadvio iznad njega urlajući, pa mu je pokazao crveni karton i zbog "udaranja".
 
Naravno, Buffon je žestoko prosvjedovao sucu i unosio mu se u lice, ali zbog toga sigurno nije isključen. Uostalom, to su radila barem još trojica igrača Juventusa, pa nisu dobili crveni karton.
 
Ponavljamo, obratite pažnju na to kako sudac ne poseže za crvenim kartonom, iako se igrači Juventusa deru na njega, sva dok ga s lijeve strane podmuklo u rebra udari Douglas Costa.
 
Očito je njegov udarac u rebra pripisao Buffonu. 

Učitaj još novosti