22. 03. 2018 - 17:46
Miočić izazvao velikog bokserskog prvaka: "Kad god si spreman!"
907
Shares
Miočić izazvao velikog bokserskog prvaka:

JOSHUA U MMA?

Miočić izazvao velikog bokserskog prvaka: "Kad god si spreman!"

22. 03. 2018 - 17:46
0
Shares

Svjetski mediji raspisali su se o mogućem ulasku svjetskog bokserskog prvaka Anthonyja Joshue u najjaču MMA promociju, UFC. 

Britanski "Telegraph" javlja kako je UFC spremio ponudu za Joshuu koja bi teškaškom prvaku svijeta donijela 500 miliona dolara za više bokserskih mečeva ako napusti svog sadašnjeg promotora i potpiše za "Zuffa Boxing", preko koje UFC želi povećati svoj utjecaj u svijetu boksa. 

Predsjednik UFC-a Dana White u subotu bi se u Cardiffu trebao sastati s Joshuom, koji će tamo braniti pojas protiv Josepha Parkera. 

UFC službeno nije potvrdio glasine, a Joshua je par sati ranije rekao da ostaje vjeran svojim dosadašnjim zastupnicima. Također, rekao je da ga zasad ne zanima prelazak u MMA, ali da je otvoren za sve opcije u slučaju prave ponude, prenosi Index.

"Slušat ćemo sve ponude koje imaju smisla. Sretan sam što Dana dolazi na meč, nadam se da će doprinijeti uzbuđenju i da ćemo zaraditi više novca i dogovoriti još dobrih mečeva", rekao je Joshua. 

Cijelu situaciju preko medija prati i Stipe Miočić, koji se prije nekoliko mjeseci prepucavao s Joshuom preko društvenih mreža dok su najavljivali svoj međusobni okršaj u ringu. 

"Anthony Joshua, kad god si spreman", poručio je Stipe jutros svjetskom bokserskom prvaku.

 

Učitaj još novosti