21. 03. 2018 - 22:48
Serena Williams totalno nadigrana, Naomi Osaka postaje noćna...
907
Shares
Serena Williams totalno nadigrana, Naomi Osaka postaje noćna mora za sve teniserke

WTA MIAMI

Serena Williams totalno nadigrana, Naomi Osaka postaje noćna mora za sve teniserke

21. 03. 2018 - 22:48
0
Shares

Veliko je pitanje da li Serena Williams još uvijek nije spremna za najveće izazove ili je Naomi Osaka jednostavno toliko dominantna. Ne može se izostaviti upravo ono što smo pisali još prije pobjede Osake nad Simonom Halep, te nakon toga osvajanja Indian Wellsa, a to je da Naomi iz meča u meč ostvaruje veliki napredak i da nije slučajno tu gdje jeste. Veoma dominantna teniserka koja svojim razornim prvim servisom i napadačkim, agresivnim stilom tenisa ne dopušta protivnicama da se pitaju na terenu ni u jednom pogledu.

Danas je upravo tako bilo protiv Serene Williams, a odavno ovako nemoćnu nismo vidjeli Serenu. Osaka je nakon sedam pobjeda u Indian Wellsu izgubila samo jedan set, a danas je u osam mečeva ostala na jednom izgubljenom setu. Po setovima Naomi Osaka pobijedila je sa 6:3, 6:2. 

Serena Williams imala je samo dvije break prilike, a nijednu nije iskoristila. Osaka je još jednom bila na skoro 80% osvojenih poena na prvom servisu, a sa ovakvim serviranjem teško da joj neko može parirati. Osaka kao 22. teniserka svijeta nije nositeljica, a u narednom kolu čeka je Svitolina koja je bila slobodna u prvom kolu. Svitolina je postavljena za četvrtu nositeljicu, i bit će "favorit" protiv Osake.

Ženski tenis nije zahvalno prognozirati, ali usudio bi se reći da je nakon pobjede nad Serenom i dokazivanja da Indian Wells nije slučajan, Osaka jedna od glavnih favorita na turniru.

Za kraj kako da budete poraženi kad možete 'ispaljivati' aseve kad god to želite.
 

 

Učitaj još novosti