19. 03. 2018 - 20:07
Atraktivna teniserka Jana Fett nemoguće učinila mogućim, ovo...
907
Shares
Atraktivna teniserka Jana Fett nemoguće učinila mogućim, ovo se rijetko viđa

KVALIFIKACIJE WTA MIAMI

Atraktivna teniserka Jana Fett nemoguće učinila mogućim, ovo se rijetko viđa

19. 03. 2018 - 20:07
0
Shares

Hrvatska teniserka Jana Fett predala je danas Krejcikovoj polufinalni meč kvalifikacija za turnir u Miamiju, a način na koji se došlo do toga je prosto nevjerovatan.

Naime u prvom setu od 10 odigranih gemova čak 7 bili su breakovi, a tu se bolje snašla Jana Fett 112. igračica svijeta, pa tako uzela prvi set u svoju korist rezultatom 6:4.

Drugi set donosi čvršću igru Jane na svom servisu, dok je Krejcikova nastavila u istom ritmu kao i u prvom setu, pa je Jana Fett stigla do 5:2 i bila je na gem od pobjede. No tu se dešava nešto što ne viđamo svaki dan, Krejcikova je vezala pet gemova, a u svoja tri izgubila je samo dva poena, pa je iznenađujuće osvojila drugi set. 

Treći je Krejickova počela furiozno i povela je sa 2:0, treći i četvrti gem su otišli bez breakova, a onda je Jana Fett predala meč.

Pet od osam gemova izgubila je Krejcikova dok nije došla na korak od poraza, a onda je u pet narednih izgubila samo tri poena. 138. teniserka svijeta će za ulazak u glavni ždrijeb u finalu kvalifikacija igrati protiv druge nositeljice kvalifikacija Polone Hercog.
 

Učitaj još novosti