19. 03. 2018 - 11:48
PREKO NOĆI POSTAO FAVORIT ZA NAJBOLJEG STRIJELCA Tvrdoglavi...
907
Shares
PREKO NOĆI POSTAO FAVORIT ZA NAJBOLJEG STRIJELCA Tvrdoglavi Zidane napokon mijenjao, ali najzaslužniji je - Benzema

KAKO JE RONALDO NAPOKON PROIGRAO?!

PREKO NOĆI POSTAO FAVORIT ZA NAJBOLJEG STRIJELCA Tvrdoglavi Zidane napokon mijenjao, ali najzaslužniji je - Benzema

19. 03. 2018 - 11:48
0
Shares

Čini se kao da u 2018. godini niko ne može zaustaviti Cristiana Ronalda. Sezona mu je krenula dosta siromašno, ali od početka nove kalendarske godine, Portugalac je u sjajnoj formi. Nastavila se ona i u nedjelju protiv Girone kojoj je zabio četiri gola. Gol za hat-trick je postigao u drugom poluvremenu, a bio mu je to 50. u karijeri za klub i reprezentaciju. Četvrti koji je zabio bio je  21. njegov u 2018. godini. Znači, Ronaldo je u prvom dijelu sezone zabio samo četiri gola u prvenstvu, a u nedjelju je dao četiri u samo jednoj utakmici i sada je na 22 gola u Primeri i 37 u svim natjecanjima.

"Nakon Atleticovog poraza želimo do drugog mjesta. Što se tiče Ronalda, on je sada na tri gola od Messija (22 prema 25) i nadam se da će osvojiti nagradu na najboljeg strijelca  sezone, to je važno za sve nas. Kada je Ronaldo dobar, čitava je momčad dobra", rekao je nakon utakmice Zinedine Zidane.

E, a da je Ronaldo ranije proigrao Barcelona im sada vjerovatno ne bi bježala 15 bodova. Ali nije samo Ronaldo bolji, popravila se i forma Karima Benzeme i Marcela - dvojca koji je isto tako jako bitan za Realov napada. Iako je Francuz zabio samo osam golova u 33 utakmice, on nesebično loptama opskrbljuje baš Ronalda i trenutačno su njih dvojica odlični partneri na terenu.Naravno, zaslužan je i Zidane koji je napokon napravio neke promjene u momčadi. Real i dalje igra 4-2-2, ali to izgleda puno drugačije nego na početku sezone s Iscom. Sada je jasno da su itekako važne karike momčadi Marco Asensio i Lucas Vazquez. Oni su u nedjelju krenuli u prvoj postavi dok je Gareth Bale ušao s klupe i silno su pomagali na igri po bokovima, otvarali suigračima i Ronaldu prostor i stvarali prilike.

"Asensio i Lucas Vazquez igraju zato što su zaslužili", prokomentarisao je kratko nakon utakmice Zidane. I odlično za njega da jesu, jer kako se bliži sezona, Real izgleda sve bolje. A upravo im to i treba ako u četvrtfinalu Lige prvaka žele pobijediti Juventus, a na kraju se boriti i za treći uzastopni evropski naslov. Jer prvenstvo je za njih već odavno završeno...

Učitaj još novosti