18. 03. 2018 - 09:07
Volkov šokirao Werduma pa poručio: "Sada želim srušiti i Miočića!"
907
Shares
Volkov šokirao Werduma pa poručio:

UFC 127 U LONDONU

Volkov šokirao Werduma pa poručio: "Sada želim srušiti i Miočića!"

18. 03. 2018 - 09:07
0
Shares

Iako nije slovio za favorita u meču protiv Fabricija Werduma na UFC-ovom 127. Fight Nightu u Londonu, Rus Aleksandar Volkov slavio je nokautom u četvrtoj rundi.

U izjednačenom meču do kraja treće runde bilo je očito da se Brazilac počeo umarati što je Volkov iskoristio i počeo okretati meču u svoju korist. Na podu je pogodio Werduma s dva odlična udarca i kad je vidio da je to uzdrmalo Brazilca ustao je što je potom učinio i njegov protivnik.

Werdum je krenuo prema naprijed na što je Volkov odgovorio s dva strašna aperkata koja su poslala Brazilca nazad na pod i još jedan udarac bio je dovoljan da sudac prekine susret.

"Mislim da zaslužujem borbu za naslov. Dobio sam četiri meča zaredom, pobijedio bivšeg prvaka [Werduma] i Stefana Struvea i mislim da je moje vrijeme došlo. Želim se za naslov boriti u Rusiji i naš sport dovesti u moju zemlju", rekao je bivši Bellatorov prvak nakon meča.

Za naslov teškaškog prvaka 7. jula borit će se Stipe Miočić i Daniel Cormier na UFC-u 226. Volkov se nada da će mu sljedeći protivnik biti upravo pobjednik tog meča.

Učitaj još novosti