17. 03. 2018 - 11:31
Abramovič ponovo pazari na Emiratesu: Nakon Girouda 'krade'...
907
Shares
Abramovič ponovo pazari na Emiratesu: Nakon Girouda 'krade' Wengeru i jednog od najvažnijih fudbalera

THE MIRROR

Abramovič ponovo pazari na Emiratesu: Nakon Girouda 'krade' Wengeru i jednog od najvažnijih fudbalera

17. 03. 2018 - 11:31
0
Shares

Dvadesetsedmogodišnji Welšanin mogao bi na kraju sezone napustiti Arsenal i preći u ljutog rivala, i to ekipu Chelseaja. Prema pisanju The Mirrora, Chelsea planira dovesti na kraju sezone odličnog veznog igrača, koji je ove sezone jedan od najboljih igrača u timu. Ramseyev ugovor je u posljednjim fazama, a i sam Welšanin izjavio je da nema nikakvog pomaka oko potpisivanja novog, što je svakako privuklo londonske Plavce.

 



Menadžer Arsenala uložio je mnogo u razvoj Welšanina i nema sumnje da bi bila velika šteta da klub napusti igrač koji je tu od malih nogu, a uz to sve ove sezone igra odlično. Ramsey je imao mnogo problema sa povredama u karijeri, samim tim dosta su usporile njegov napredak. Trenutno izgleda da se vraća na najbolji put, potvrđuje to hat-trick protiv Evertona u februaru, ali i odlične igre u obe utakmice protiv Milana u Europa ligi. Upravo Milan su porazili u obje utakmice i to ukupnim rezultatom 5:1.

Chelsea je već kupovao od Arsenala ove zime, a kupili su napadača Girouda. Chelsea nema nikakve šanse da osvoji titulu prvaka Engleske, a ispali su i iz Lige prvaka. Samim tim očekuje nas veliki remont, i nema sumnje da će Roman Ambramovich da uloži mnogo da bi dobio odličnu ekipu.

Učitaj još novosti