15. 03. 2018 - 09:50
ČEKA NAS NIKAD UZBUDLJIVIJI ŽRIJEB Prijete nam 'dueli smrti',...
907
Shares
ČEKA NAS NIKAD UZBUDLJIVIJI ŽRIJEB Prijete nam 'dueli smrti', evo i najspekakularnijih ishoda

LIGA PRVAKA

ČEKA NAS NIKAD UZBUDLJIVIJI ŽRIJEB Prijete nam 'dueli smrti', evo i najspekakularnijih ishoda

15. 03. 2018 - 09:50
0
Shares

Poznati su svi učesnici četvrtfinala Lige evropskih prvaka u fudbalu. I slobodno možemo reći da će žrijeb biti spektakularan. Posljednji su nam se u elitnoj grupi pridružili Bayern, koji je rutinski riješio i revanš s turskim prvakom Besiktasom, te Barcelona koja je na krilima Messija torpedovala prvake Engleske.

Ovim pobjedama pridružili su se Romi, Sevilli, Juventusu, Manchester Cityju, Liverpolu i Real Madridu u borbi za prestižnu titulu. Žrijeb će biti totalni, nema nosilaca, pa je moguće da već u ovoj fazi takmičenja vidimo vanzemaljske parove, poput npr.: Manchester City - Barcelona, Juventus - Real Madrid, Liverpool - Bayern ili recimo Barca - Real. Žrijeb parova četvrtfinala Lige prvaka bit će održan u petak, 16. marta, tačno u podne.

Sigurno je da svi ljubitelji fudbala s nestrpljenjem čekaju sutrašnji dan, kako bi saznali atraktivne parove najelitnijeg fudbalskog takmičenja na svijetu. Bosna i Hercegovina će u bubnju imati po prvi put svoja dva predstavnika istovremeno, jer su Juventus (Miralem Pjanić) i Roma (Edin Džeko) prošli dalje. Moguć je i njihov međusobni sudar, a u dva meča sve je moguće... 

Kladionice među glavne favorite ubrajaju City, Real, Barcelonu i Bayern, dok iz prikrajka šansu vrebaju Liverpool, Juventus, Roma i Sevilla. Sigurni smo da će ovo biti jedan od najspektakularnijih žrijebova ikada, a moguće je čak i "žrijeb smrti".

Učitaj još novosti