14. 03. 2018 - 16:16
SMATRALI GA CRISTIJANOVIM NASLJEDNIKOM Mourinho ga otjerao iz...
907
Shares
SMATRALI GA CRISTIJANOVIM NASLJEDNIKOM Mourinho ga otjerao iz Uniteda, a sada će pojačati italijanskog velikana

MEMPHIS DEPAY

SMATRALI GA CRISTIJANOVIM NASLJEDNIKOM Mourinho ga otjerao iz Uniteda, a sada će pojačati italijanskog velikana

14. 03. 2018 - 16:16
0
Shares

Memphis Depay je napustio Manchester Uniteda po dolasku Josea Mourinha,jer nije računao na njegove usluge.  Holanđanin je u francuskoj ligi zaigrao dosta bolje, postiže golove i asistira, ali pitanje je kako bi se snašao u nekom većem klubu. Ipak, on je dao hrabru izjavu da će jednog dana zaigrati u Real Madridu, jer je to njegov najveći san.

“Vjerujem da ću jednog dana igrati u Real Madridu. To je moj cilj. Bog to najbolje zna, on će mi pomoći da ostvarim san”, rekao je Depay. 24-godišnji Depay je u januaru prošle godine stigao u Lyon, gdje se sjajno snašao i jedan je od glavnih igrača. Međutim, od ljeta bi karijeru mogao nastaviti u Italiji. Tamošnji mediji tvrde da je Milan veoma zagrijan za njegovo dovođenje, te su Rossoneri spremni platiti Lyonu 30 miliona eura za Holanđanina. 

Velikan sa "San Sira" planira spektaularan povratak u sami vrh naredne sezone, a upravo Depaya vide kao važnu kariju. Mladi Holanđanin je u dresu Lavova odigrao 59 mečeva i zabio 17 golova uz 18 asistencija. U karijeri je, osim Uniteda, još nosio dres PSV-a.

Učitaj još novosti