14. 03. 2018 - 16:10
MALA, ALI ODABRANA DRUŽINA Ovo je pet igrača koji bi mogli na...
907
Shares
MALA, ALI ODABRANA DRUŽINA Ovo je pet igrača koji bi mogli na ljeto oboriti Neymarov rekord

OD DYBALE DO KANEA

MALA, ALI ODABRANA DRUŽINA Ovo je pet igrača koji bi mogli na ljeto oboriti Neymarov rekord

14. 03. 2018 - 16:10
0
Shares

Tržište nogometnih trasnfera sada je napumpano više nego ikad, a cijene, čini se, rastu svakim novim prijelaznim rokom. Za igrača nije plaćeno više od 100 miliona funti, barem do ljeta 2017. godine. Neymarov prelazak u PSG je zauvijek promijenio scenarij tržišta transfera prošlog ljeta kada se preselio u glavni grad Francuske za iznenađujuću naknadu od 198 miliona funti (222 miliona eura). Od Neymarovog poteza, još tri igrača su napravila transfer za naknadu od 100 miliona funti – Kylian Mbappe u PSG, Ousmane Dembele u Barcelonu i Philippe Coutinho u Barcelonu. To se sigurno neće zaustaviti. Uskoro ćemo vidjeti igrača od 200 i 300 miliona funti. Prema tome, pogledajmo koji igrači mogu oboriti Neymarov svjetski rekord u narednim prijelaznim rokovima.

#5 Paulo Dybala: S 21 golom i tri asistencije već ove sezone za talijanske divove Juventus, argentinski internacionalac je jedan od najboljih napadača u svjetskom nogometu u ovom trenutku. Povezan je sa mnogim vrhunskim europskim klubovima, a sa svojom trenutnom formom koštat će bogatstvo svakog potencijalnog kupca. Dybala je postigao 47 golova u 71 utakmici za Juventus u posljednje tri sezone, zajedno s 19 asistencija.

#4 Kevin de Bruyne: Navijači Chelseaja molimo ne čitajte ovaj dio teksta. Možda ne želite ovo dalje pročitati. Kevin de Bruyne je bio igrač Chelseaja od 2012. do 2014. godine, ali je napravio samo tri nastupa u Premier ligi. Prodan je Wolfsburgu 2014. godine i završio u Manchester Cityju tijekom ljeta 2015. godine. 26-godišnjak je bez ikakve sumnje jedan od najboljih plejmejkera na svijetu u ovom trenutku. Belgijski internacionalac je bio odličan za Manchester City ove sezone, gdje je postigao 11 golova i 18 asistencija u svim natjecanjima za Građane. On bi vjerojatno koštao više od 200 miliona funti.

#3 Mohamed Salah: Još jedan srceparajući igrač za navijače Chelseaja. Egipćanin Mo Salah najnoviji je igrač u Premier ligi. Sa 32 gola i 9 asistencija u svim natjecanjima za Liverpool ove sezone, nema igrača koji je uspio dati više golova u Premier ligi ove sezone od 25-godišnjaka. Prešao je u Liverpool tijekom ljeta 2017. godine za 36.9 milijuna funti, Salah je bio otkriće za Redse ove sezone. Nakon nevjerojatnih nastupa za Liverpool, njegova vrijednost se astronomski povećala. On je jedan od top pet strijelaca u svijetu u ovom trenutku. On definitivno neće biti jeftin.

#2 Lionel Messi: Ova lista bi bila nepotpuna bez Messijevog imena na njoj. Iako će u lipnju imati 31. godinu, postoje klubovi koji su spremni platiti ogromnu naknadu za Argentinca. Trenutačno je u vrhunskoj formi i postiže golove iz zabave. 30-godišnjak ima otpusnu klauzulu od 625 miliona funti, koju je dobio u nedavnom ugovoru kojeg je potpisao, ali postoje timovi koji su spremni platiti nevjerovatne novce za njega. Lionel Messi je postigao 31 gol i 13 asistencija u svim natjecanjima za Barcelonu ove sezone.

#1 Harry Kane: Bez sumnje, on je jedan od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku. Englez je bio u izvrsnoj formi za Tottenham ove sezone, sa 36 golova na svim natjecanjima za ekipu iz sjevernog Londona. 24-godišnjak je na radaru mnogih velikih europskih klubova već neko rijeme sa 25 i 28 golova u 2015/16 i 2016/17. Harry Kane je osvojio Zlatnu kopačku u Premier ligi posljednje dvije sezone. Real Madrid je pokazao interes za Engleza i mogli bi ga platiti više od 200 miliona ukoliko ga budu željeli dovesti.

Učitaj još novosti