13. 03. 2018 - 18:02
Procurili nevjerovatni detalji iz Arsenalove svlačionice:...
907
Shares
Procurili nevjerovatni detalji iz Arsenalove svlačionice: Cijeli tim ga je mrzio i to otvoreno!

ALEXIS SANCHEZ BIO NEPOŽELJAN

Procurili nevjerovatni detalji iz Arsenalove svlačionice: Cijeli tim ga je mrzio i to otvoreno!

13. 03. 2018 - 18:02
0
Shares

Alexis Sanchez je u januaru prešao s "Emiratesa" na "Old Trafford", a mnogima je laknulo. Nevjerovatno, ali istinito. Čileanac je posljednjih mjeseci postao pravi problem u redovima Arsenala, poput tempirane bombe. Bio je vidno nezadovoljan, a zbog toga su trpile i fudbalske izvedbe.

Čelnici Topnika odlučili su ga prodati jer bi ga na kraju sezone izgubili potpuno besplatno. Mediji su tvrdili da su mu saigrači okrenuli leđa, ali su to oni uporno demantovali. Međutim, sad se tek pokazuje da su zaista lagali. Naime, saigrači su ga mrzili jer je glumatao pred kamerama, te su jedva čekali da ode.

"Svima je išao na živce s tim glupostima: 'Ja se jedini ovdje trudim, igram sam protiv svih. Šta radim ovdje?'", otkrio je klupski insajder.

Arsenalovi analitičari nakon svake utakmice vješali bi po svlačionici statističke podatke svih igrača, a Sanchez bi gotovo svaki put imao najmanje pretrčanih kilometara. To bi naročito iritiralo saigrače koji bi ga podbadali glumeći ga kako daje izjavu u kojoj se sažaljeva nad vlastitom sudbinom u Arsenalu.

"Niko to nije želio javno izreći, ali cijela svlačionica mrzila je Sanceza. Dokaz jest činjenica kako se njegovim odlaskom atmosfera bitno popravila", dodao je insajder u razgovoru s engleskim medijima. Sanchez i nije imao baš očekivani start u dresu Uniteda, a mnogi tvrde da se još traži...

Učitaj još novosti