13. 03. 2018 - 14:02
Ivan Savidis konačno otkrio: Evo zašto sam uletio na teren sa...
907
Shares
Ivan Savidis konačno otkrio: Evo zašto sam uletio na teren sa pištoljem!

GAZDA PAOKA

Ivan Savidis konačno otkrio: Evo zašto sam uletio na teren sa pištoljem!

13. 03. 2018 - 14:02
0
Shares

Predsjednik PAOK-a Ivan Savidis izdao je saopštenje u kojem se izvinio jer je utrčao na teren noseći pištolj pošto je njegovom klubu poništen gol u meču sa ekipom AEK.

"Nisam imao pravo da uletim na teren. Reagovao sam tako zbog cjelokupne negativne situacije u grčkom fudbalu i zbog svega što se desilo na kraju meča. Ja, moja porodica i moje kolege taoci smo bolesnog 'sistema' fudbala u Grčkoj", naveo je Savidis i dodao:

"Nisam želio da naškodim nikome iz AEK, kao ni sudijama. Zbog svega što se desilo poslije gola, samo sam želio da zaštitim hiljade navijača od nereda. Nastaviću da se borim za pošten fudbal i da se mečevi dobijaju ili gube na terenu, a ne na sudu".

Vlasnik PAOK Ivan Savidis je nezadovoljan odlukom sudije da ponište gol njegovog tima u posljednjim trenucima derbija protiv AEK ušao u teren, prijetio je sudijama, a za pojasom je imao pištolj.

Grčki ministar sporta Georgios Vassiliadis je nakon sastankom sa premijerom Alexisom Tspirasom odlučio da na neodređeno vrijeme zabrani odigravanje mečeva u Superligi, a FIFA i UEFA su osudili incident u Solunu.

Izdat je i nalog za Savidisovo hapšenje...

 

Učitaj još novosti