11. 03. 2018 - 15:47
Dobar igrač, još veći čovjek: Sedmicama tražio misterioznu...
907
Shares
Dobar igrač, još veći čovjek: Sedmicama tražio misterioznu djevojčicu, a onda joj ispunio najveću želju...

HECTOR BELLERIN

Dobar igrač, još veći čovjek: Sedmicama tražio misterioznu djevojčicu, a onda joj ispunio najveću želju...

11. 03. 2018 - 15:47
0
Shares

Mlada navijačica koja je tokom susreta Arsenala i Crystal Palacea (3-2) krajem decembra na tribinama digla poruku u kojoj je zamolila Hectora Bellerina za njegov potpisani dres, dobila je i više nego što je tražila.

Nakon što je vidio poruku na društvenim mrežama, Bellerin se dao u potragu za mladom navijačicom. Nakon mjeseci traženja uporni Bellerin je napokon uspio ući u trag djevojčici i ispuniti joj san.

Štaviše, ne samo da joj je odlučio potpisati dres, nego joj ga je i sam uručio. Također, dres je donio i njezinom bratu, dok mu je Claudia zauzvrat dala pismo za Valentinovo. 

Nakon ugodnog razgovora s Claudijom i njenim bratom Austinom, društvo se zabavilo uz video igre u kojem su mladi navijači Bellerinu pokazali svoje vještine. 

"Nakon utakmice protiv Crystal Palacea vidio sam na društvenim mrežama sliku u kojoj mlada navijačica pokazuje ljubav prema meni i klubu. Stoga sam na društvenim mrežama objavio status sa ciljem da je pronađem. Uspjelo je! Otišao sam u njihov dom te sam iznenadio nju i njezinu obitelj. Hvala svima koji su sudjelovali da se ovaj susret dogodi - objavio je Bellerin na Instagramu.

Zaista predivna gesta Arsenalovog igrača te susret koji mu je barem malo podigao raspoloženje nakon vrlo loše sezone Arsenala.

 

Učitaj još novosti