09. 03. 2018 - 17:01
Arsene, zbogom! Topnici konačno našli novog trenera, navijači...
907
Shares
Arsene, zbogom! Topnici konačno našli novog trenera, navijači oduševljeni

CARLO ANCELOTTI

Arsene, zbogom! Topnici konačno našli novog trenera, navijači oduševljeni

09. 03. 2018 - 17:01
0
Shares

Svi očekuju da Arsene Wenger na kraju sezone napusti klupu Arsenala. Wenger je u Londonu duge 22 godine, ali nakon niza loših sezona i serije negativnih rezultata u ovoj natjecateljskoj godini, napokon je vrijeme da ode.

A kada se napokon oproste od Wengera, Arsenal mora dovesti novog trenera. Prema engleskim i talijanskim medijima, favorit je Carlo Ancelotti koji je bez posla otkako je dobio otkaz u Bayernu.

Ancelotti je jedini trener koji je osvajao naslove u svim ligama petice, a problem Arsenalu bi mogla raditi - konkurencija. Naime, Express piše kako je Ancelotti prije nekoliko dana posjetio Stamford Bridge kao gost Romana Abramoviča. 

Ancelotti je već sjedio na klupi Chelseaja, a moguće je da Abramović ponovno razmišlja u njemu u slučaju da klub napusti Antonio Conte koji je i jedan od favorita za ponovno preuzimanje talijanske reprezentacije. Međutim, čini se da će se Roman ipak odlučiti za Luisa Enriquea.

Informacije o povezanosti Arsenala i Ancelottija nisu nove, one su se pojavile još prošloga mjeseca kada je Talijan s tribina pratio poraz topnika od Manchester Cityja.

 

Učitaj još novosti