09. 03. 2018 - 15:32
Cristiano Ronaldo predstavio nove gaćice: Djevojke, uživajte!
907
Shares
Cristiano Ronaldo predstavio nove gaćice: Djevojke, uživajte!

Nova kolekcija CR7

Cristiano Ronaldo predstavio nove gaćice: Djevojke, uživajte!

09. 03. 2018 - 15:32
0
Shares

Jedan članak i za naše čitateljice, da bi vijest bila još privlačnija pobrinut će se fotografije koje su snimljenje u domu zvijezde Real Madrida. 

"Donje rublje je jako intimna stvar i htio sam ovu kolekciju predstaviti u okruženju koje je za mene intimno - tako da je snimanje kod kuće bio logičan izbor. Kad sam doma uvijek hodam u CR7 gaćicama i opuštam se!" izjavila je zvijezda Real Madrida.

Rekao je ubojiti portugalac nekoliko riječi o samom proizvodu:

"Donje rublje je temelj svake odjevne kombinacije, stoga je bitno nositi nešto što izgleda dobro i u čemu ćete se osjećati odlično. Volim blještave boje i uzorke pa su se sve moje prijašnje kolekcije vrtile oko toga. Ovaj puta sam se odlučio za nešto luksuznije".

"Volim modu i volim ulagati u luksuznu garderobu. Mislim da svaki muškarac mora imati vrhunsko odijelo, udobne traperice, bijelu košulju, udobar par tenisica i vrhunsko donje rublje. I odjeća ne mora biti skupa da bi se osjećao luksuzno, važan je materijal."

"Nekoliko je luksuza koje bi sebi svaki muškarac trebao priuštiti. Volim glazbu pa su meni to slušalice, zatim lijep sat, parfem i naravno - gaćice."

"Najvažnija stvar je tkanina. Ona određuje kako će nešto izgledati i kako ćete se u tome osjećati", zaključio je Cristiano.

cristiano-ronaldo-underwear-2018-189oyaku9as2s1ioktc5hjh4fmcristiano-ronaldo-underwear-2018-1egohllaj8xjs1o8jzci6ricblcristiano-ronaldo-underwear-2018-158vbk6w5rpoe1l42y9s218l1b

Učitaj još novosti