09. 03. 2018 - 10:28
REKLI SU MU DA JE NAJGLUPLJI UFC BORAC U HISTORIJI: "Svi se...
907
Shares
REKLI SU MU DA JE NAJGLUPLJI UFC BORAC U HISTORIJI:

VELIKA GREŠKA

REKLI SU MU DA JE NAJGLUPLJI UFC BORAC U HISTORIJI: "Svi se pitaju zašto sam to napravio, a pitam se i ja"

09. 03. 2018 - 10:28
0
Shares

MMA javnost jednostavno je ostala u nevjerici nakon taktike koju je Andre Soukhamthath upotrijebio  protiv  O’Malleya. 

Prvu rundu uvjerljivo je izgubio, što su na kraju pokazale i sudačke kartice, koje su dva puta pokazale 10-8 u korist O’Malleya, a također čista je bila i druga runda. Soukhamthath je morao biti svjestan kako mu je za pobjedu potreban prekid. Kad se na početku treće runde primijetilo kako je ozljeda O’Malleya takva da ne može stati na nogu, očekivalo se da bi to trebao biti lagan posao za “Azijsku senzaciju”.

Onda je treću rundi odlučio hrvati. Rušio je svog protivnika tako da bi došao u kontrolu, koju je uspješno držao do kraja borbe, iako je svima bilo jasno da tako ne može doći do pobjede. Zapravo, svima osim njemu, koji je nakon znaka za kraj borbe počeo slaviti, a tako se i ponašao dok se čekalo da Bruce Buffer pročita pobjednika.

Kada je iz njegovih glasnica izašlo ono što je svima bilo jasno, a to je da je O’Malley pobjednik njihove borbe, otišao je u nevjerici.

“Nazivaju me najglupljim MMA borcem. Najglupljim borcem u UFC povijesti. Čak i moj prijatelj Rashad Evans. Svi se pitaju zašto sam išao hrvati, a to se pitam i ja sam. Znam što sam napravio krivo, u potpunosti sam svjestan zašto je došlo do ovoga. Ozbiljno me uzdrmao u prvoj rundi i nisam bio svoj do kraja borbe. Mislim kako sam se sve do kraja borio čistim instinktom. Nevjerovatno, jer sam sam u prvom planu udarač, a ne hrvač, Samo da sam radio ono što inače radim, lako bih dobio tu borbu. Sada je na meni da naučim na greškama i iz ovoga izvučem lekciju”, rekao je Andre.

 

Učitaj još novosti