25. 02. 2018 - 20:00
Divljanje u Solunu: Derbi za naslov u Grčkoj prekinut i prije...
907
Shares
Divljanje u Solunu: Derbi za naslov u Grčkoj prekinut i prije početka, trener Olympiakosa završio u bolnici

HAOS U GRČKOJ

Divljanje u Solunu: Derbi za naslov u Grčkoj prekinut i prije početka, trener Olympiakosa završio u bolnici

25. 02. 2018 - 20:00
0
Shares

Haos u Grčkoj! I dok se širom Evrope odgađaju utakmice zbog snijega, veliki derbi PAOK-a i Olympiakosa opasno "visi" u zraku zbog divljanja domaćih navijača. I utakmica koja bi mogla odlučiti o naslovu prvaka prekinuta je i prije nego što je počela!

Naime, prilikom izlaska na teren i netom prije prvog sučeva zvižduka, domaći huligani pogodili su nečim Olympiakosovog trenera Oscara Garciju. Ispostavilo se da je riječ o roli računa iz trgovine koji je doletio Garciju u lice. On je odveden u svlačionicu gdje mu je ukazana pomoć, a posljednje informacije kažu da je prebačen u bolnicu na daljnje preglede. Olympiakosovi čelnici poručili su da će bojkotirati utakmicu pokaže li se da je Garcia povrijeđen.

Nakon tog incidenta, Olympiakosovi igrači povukli su se također u svlačionicu i kako sad stoje stvari, "pregovara" se kako bi se vratili. Utakmica je trebala početi u 18:30, ali zasad dogovor oko toga hoće li se igrati, još nije postignut. I vjerovatno neće ni biti...

Inače, PAOK je vodeći u grčkom prvenstvu sa 52 boda, atenski AEK je drugi sa dva boda manje dok je Olympiakos treći sa 46 bodova.

Učitaj još novosti