25. 02. 2018 - 09:43
Sramotni Luis Suarez ponovo u elementu: Na sve načine pokušao...
907
Shares
Sramotni Luis Suarez ponovo u elementu: Na sve načine pokušao prevariti sudiju, ali uzalud...

ŽELIO ŽUTI

Sramotni Luis Suarez ponovo u elementu: Na sve načine pokušao prevariti sudiju, ali uzalud...

25. 02. 2018 - 09:43
0
Shares

Barcelona je u subotu navečer u katalonskom derbiju deklasirala Gironu s ogromnih 6:1 i ponovno je povećala svoju prednost na čelu tabele.

Iako je Girona povela preko Portua već u drugoj minuti, Barca je brzo preuzela stvari u svoje ruke. Messi je odigrao još jednu čarobnu utakmicu, po ko zna koji put pokazao je da nije s ove planete, zabio je dva sjajna gola, a Suarez je dodao hat-trick. Šesti, najljepši gol na utakmici djelo je Phillipea Coutinha. 


 
Impresivan je bio učinak Suareza koji je zabio tri gola i dodao je još dvije asistencije. No, osim sjajnog učinka na terenu, Urugvajac je ''briljirao'' i u stvarima koje s igrom baš i nemaju veze. 

Suarez je koncem utakmice na sve moguće načine pokušavao dobiti žuti karton, kako bi očistio kartone protiv Las Palmasa pred veliki derbi s Atletico Madridom. 

Suarez je napravio nekoliko bizarnih prekršaja i tačno pred očima suca namjerno je igrao rukom samo da ga ovaj kazni. Ali, uzalud. Sudija kao da je znao za njegov plan i kao da se zainatio te nije žalio pokazati Urugvajcu javnu opomenu. 

Tako će Suarez morati biti pažljiv u sljedećoj utakmici protiv Las Palmasa.

 

Učitaj još novosti