24. 02. 2018 - 10:40
Musemić: Naredne tri utakmice će nam odrediti put za naredni...
907
Shares
Musemić: Naredne tri utakmice će nam odrediti put za naredni period; Velkoski: Moramo ginuti za ovaj dres

PRED DUEL S RADNIKOM

Musemić: Naredne tri utakmice će nam odrediti put za naredni period; Velkoski: Moramo ginuti za ovaj dres

24. 02. 2018 - 10:40
0
Shares

Fudbaleri Sarajeva loše su otvorili drugi dio sezone, iako su vodili u Širokom Brijegu. Na kraju su "Pecaru" napustili pognute glave, kao i mnogo puta do sada. Već sutra slijedi novi ispit za Bordo klub, kada na "Koševo" stiže Radnik. Podsjećamo, u prvom dijelu sezone u Bijeljini je bilo 4:1 za Sarajevo.

"Odigrali smo nekoliko kvalitetnih pripremnih utakmica i one su nam dale optimizam, ali u Širokom Brijegu nismo osvojili bodove. Imamo mnogo problema pred susret s Radnikom, ali mislim da imamo kvalitet da slavimo. Naredne tri utakmice će nam pokazati put za naredni period i moramo biti što bolji”, rekao je šef struke Husref Musemić na današnjoj konferenciji za novinare.

"Malo smo uzdrmani nakon poraza, ali vjerujem da ćemo se vratiti jer to je iza nas. Amar Rahmanović neće igrati zbog kartona, dok dva ili tri igrača imaju problema s gripom. Radnik ima dobru i čvrstu ekipu, neugodan je rival, ali mislim da možemo pobijediti. Loš teren čeka oba tima, tako da nam to nije nikakvo opravdanje", zaključio je Musemić.

Prisutnima se obratio i kapiten Krste Velkoski.

"Svjesni smo da smo loše odigrali protiv Širokog, te nam ne preostaje ništa drugo nego da slavimo sutra. Teren će sigurno biti težak, ali to ne smije biti opravdanje. Moramo se boriti i ginuti za ovaj dres", poručio je Makedonac uoči sutrašnjeg meča.

Susreta Sarajevo - Radnik na programu je sutra od 14:30 sati.

Učitaj još novosti