23. 02. 2018 - 20:31
McGregor: Ja sam najbolji u ovom sportu, sigurno se vraćam u UFC!
907
Shares
McGregor: Ja sam najbolji u ovom sportu, sigurno se vraćam u UFC!

POTVRĐENO

McGregor: Ja sam najbolji u ovom sportu, sigurno se vraćam u UFC!

23. 02. 2018 - 20:31
0
Shares

Conor McGregor izvijestio je javnost da se ponudio kao protivnik za Frankieja Edgara na UFC-u 222 koji se održava 4. marta. Podsjećamo kako se Edgar prvotno trebao suočiti s Maxom Hollowayem, no prvak je zbog povrede morao otkazati nastup, a UFC je bio prisiljen potražiti zamjenu za Havajčanina.

Ime Conora McGregora se u tim trenucima nije niti spominjalo kao moguće. Očito je da su se iza kulisa pozornice odvijali pregovori za koje nismo bili svjesni.

“Bio sam uzbuđen uskočiti u posljednji trenutak kako bih odradio posljednju borbu u perolakoj kategoriji, bez ikakvih drugih stvari koje su inače dio ovog sporta”, napisao je Irac na svom službenom Instagram profilu.

Prije toga je dao do znanja da će se sigurno ponovno boriti u Octagonu…

“Borit ću se ponovno. Tačka. Ja sam najbolji u ovom sportu. Rekao sam da ću prihvatiti meč na UFC-u 222 protiv Frankieja Edgara kada je Max Holloway odustao, ali mi je rečeno da nema dovoljno vremena da bi se generirao novac koji je UFC-u za to potreban”, objašnjava McGregor da je on bio taj koji je prišao UFC-u i ponudio se kao zamjena.

Na kraju objave je zamolio fanove da poštuju napor koji iziskuje ovaj sport, a potpisao se ponovno s “dvostruki prvak” iako realno više ne posjeduje niti jedan pojas.

“Molim vas poštujete nevjerojatnu količinu rada koju moramo odraditi čak i izvan samog sportskog dijela. A borilački dio je posebna priča. Tu sam. Sada je na njima da oni dođu meni. Zato što sam ja tu! Iskreno vaš, Prvak Prvak”, zaključuje McGregor.

Borilački insajder Dave Meltzer je ove sedmice objavio zanimljiv članak u kojem otkriva kako pregovori UFC-a s irskom super-zvijezdom idu jako dobro, no da još uvijek u ovom trenutku nema potpisa na ugovoru. Navodno se pregovara oko dva meča koja bi trebao odraditi u 2018. godini. Jedan od njih bi trebao biti protiv pobjednika dvoboja Nurmagomedov vs. Ferguson.

 

Učitaj još novosti