23. 02. 2018 - 17:04
Najnevjerovatniji transfer u zadnjoj deceniji: Paul Pogba...
907
Shares
Najnevjerovatniji transfer u zadnjoj deceniji: Paul Pogba odlazi, novi klub iznenadit će mnoge

L'EQUIPE

Najnevjerovatniji transfer u zadnjoj deceniji: Paul Pogba odlazi, novi klub iznenadit će mnoge

23. 02. 2018 - 17:04
0
Shares

Poslije svih problema koje ima u Man. Unitedu, priča je i dalje da Mino Raiola traži novi klub Paulu Pogbi, i da nudi ovog veznjaka Realu i Paris SG-u.

Jasno, teško da će neko vratiti ono što je uloženo u Francuza, ali je nevjerovatno i da United uopšte razmišlja o prodaji poslije slabih 18 meseci, s obzirom na uloženi novac.

No, stvari su loše između Pogbe i Josea Mourinha, 24-godišnji vezista ne igra na svom mjestu i to je ono što je glavni kamen spoticanja.

Sa druge strane L'Equipe je lansirao bombu, navodno u ugovoru Pogbe postoji klauzula po kojoj on može da se vrati u Juventus za 60 miliona eura, poslije dvije sezone.

To bi značilo da praktično Juventus otkupi ugovor svog bivšeg igrača i vrati ga uz određeni profit, poslije dvije godine.

Pogbi nedostaje Juve, on je i dalje u svakodnevnom kontaktu sa saigračima i nije tajna da ima mnogo više prijatelja u Torinu, nego u Manchesteru.

No, u ovom trenutku, u Juventusu ne razmišljaju o tome, prije svega zbog Pogbine plate. On prima 12 miliona godišnje u Unitedu što je za Seriju A misaona imenica, najplaćeniji igrači su Leo Bonucci, Gonzalo Higuain i Paulo Dybala koji imaju oko 7.5 odnosno 7 miliona.

Jasno da bi Raiola mogao da iskoristi svoj uticaj kod Pavela Nedveda i da vrati Pogbu, ali prepreka možda nije Juventusova želja, već novac...

Učitaj još novosti